Emine Erdoğan Azerbaycan, BAE ve Katar'a ayrı ayrı teşekkür etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından verdikleri destek nedeniyle BAE, Azerbaycan ve Katar Devlet Başkanlarının yakınlarına teşekkür etti.

Emine Erdoğan Azerbaycan, BAE ve Katar'a ayrı ayrı teşekkür etti
Emine Erdoğan Azerbaycan, BAE ve Katar'a ayrı ayrı teşekkür etti
GİRİŞ 16.02.2023 18:58 GÜNCELLEME 16.02.2023 19:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye verdikleri destek için Azerbaycan, BAE ve Katar için teşekkür mesajları yayımladı.

Mesajında, BAE'nin Türkiye'ye yardımlarına ilişkin verilere de yer veren Emine Erdoğan, "BAE Kızılayı tarafından başlatılan 'Bridges of Goods' insani yardım kampanyasına destek veren BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid'in değerli annesi Şeyha Fatıma binti Mubarek'e ve BAE halkına teşekkür ediyorum. Bu afeti, dost halkların dayanışmasıyla atlatacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"ACINIZ, ACIMIZDIR AZERBAYCANLI KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"

Diğer paylaşımında ise Azerbaycan'a ve İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva'ya destekleri için şükranlarını sunan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"(Acınız, acımızdır) diyen Azerbaycanlı kardeşlerimizi unutmayacağız. Arama-kurtarma ekipleri başta olmak üzere insani yardım uçaklarıyla ilk günden itibaren bizimle olan Azerbaycan'a ve değerli dostum Mehriban Aliyeva'ya destekleri için şükranlarımı sunuyorum."

"YARDIM ELİNİ UZATAN ÜLKELERİN DOSTLUĞUNU DAİMA HATIRLAYACAĞIZ"

Emine Erdoğan, bir diğer paylaşımında ise "Türkiye'ye yardım elini uzatan ülkelerin dostluğunu daima hatırlayacağız. Depremzede vatandaşlarımız için düzenlenen yürüyüşe katılarak, yardım kampanyasına destek olan Katar Emiri'nin kıymetli annesi Şeyha Moza binti Nasır'a ve tüm dost Katar halkına teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    BAE'nin hakkını vermek lazım , yardımları manen ve maddiyen değerlidir , Allah Razı olsun .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"