Erdoğan siyaset tarihinde bir ilke imza attı!

Bir dizi temas için 3 Haziran'da çıktığı Fas, Cezayir ve Tunus gezisinden bu gece dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir grup karşıladı. Türk siyaset tarihinde ilk defa bir lider saat 03.00'te bir miting düzenlemiş oldu

Erdoğan siyaset tarihinde bir ilke imza attı!
Erdoğan siyaset tarihinde bir ilke imza attı!
GİRİŞ 07.06.2013 06:40 GÜNCELLEME 07.06.2013 16:26
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın sabaha karşı partililere seslendiği ve AK Parti ile Başbakan'a gönül verenlerin kendi isteğiyle oluşturulan miting bize 2009 yılını hatırlattı. 

DAVOS DÖNÜŞÜ DE BÖYLE KARŞILANMIŞTI

Başbakan Erdoğan, 30 Ocak 2009'da Dünya Ekonomik Forumu'ndaki Gazze ile ilgili bir panelde İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e ve panelin moderatörü David Ignatius'a sinirlenmesinin ardından "One minute" tepkisi ile oturumu terk etmişti. Davos'tan da yurda saat 02.30 sıralarında döndüğünde Filistin ve Türk bayrakları ile karşılanan Erdoğan burada yaptığı konuşmada, dik durduklarını ve dik duracaklarını söyleyerek, "Acaba şu ne der. Bu ne yapar demeyeceğiz. 'Türkiye olmazsa ne yaparız' diye onlar düşünecekler" demişti.

YORUMLAR 60
  • seçkin seçkin 10 yıl önce Şikayet Et
    EVİN BABASI GELMİŞ GİBİ.... kendimi daha bir güvende hissettim ...
    Cevapla
  • burakkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    BABAŞBAKANA ZULÜM YAPILIYOR. Bu zulumü yapanların yanına kalmayacak besle kargayı oysun gözünü
    Cevapla
  • Kursun Aygul 10 yıl önce Şikayet Et
    Tekrarmi birlesseniz!. Tekrar bir araya gelsekte desek biz burdayize. Dusmanlar catlasi olurmu'ki?
    Cevapla
  • fatih bitgi 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum da. diğer parti liderlerinin sempatizanlarından daha böyle bişey görmedim. ALLAH sevenleri ayırmasın. ALLAH Tayyip Erdoğanı başımızdan eksik etmesin. Seni seviyoruz memleket sevdalısı büyük başbakan.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ACABA AKŞAM SAAT 21.00 DE GELSEYDİ?. Sayın Başbakan işi gövde gösterisine dönüştürmemek için sabaha karşı,uykunun en tatlı olduğu saatte Vatana geldiğinde böyle karşılanıyorsa ATATÜRK VE APO BAYRAKLARINI BERABER SALLAYIP MUKADDES TÜRK BAYRAĞINI DA KIÇININ ALTINA MİNDER YAPAN JAKOBEN BURJUVANIN EMELLERİNE TURP SUYU SIKILMIŞ DEMEKTİR.GETTİ ONCA TAKSİM KALKIŞMASI BOŞA. Chp'mizin Abd'li-Rusyalı-İngiltereli-İsrailli-İranlı-Esedli taksim dayanışması da getti gümbürtüye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak