Erdoğan, Levent Kırca'nın sözlerine ne dedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Levent Kırca'yı eleştirdi.

GİRİŞ 02.07.2013 12:53 GÜNCELLEME 02.07.2013 13:40
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri için "İstanbul kurtarılmıştır" sözlerini kullanan Kırca için "Tüm hukuk yollarını çalıştıracağız, bunun hesabını vermesi lazım" dedi.

Başbakan Erdoğan bugün Ak Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı eylemlerine değindi. Erdoğan Levent Kırca'nın Londra'da Hyde Park'ta megafonla yaptığı konuşmayı eleştirdi ve şunları söyledi:

"ASLA CEZASIZ KALMAYACAK"

Biri çıkmış Londra'da İstanbul'un artık kurtarıldığından bahsediyor. Tüm bunlarla ilgili hukuk yollarını da çalıştıracağız. Bu da tabi sanatçı. Almış eline megafonu orada sanatını icra ediyor. E bunun da hesabını vermesi lazım. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacaktır. Millet iradesini gasp etmek o kadar kolay değil.

YORUMLAR 40
  • myerli 10 yıl önce Şikayet Et
    güney kuzey senin gibi cahilleri adam yerine koyupda cevap verende suç.. .birçok yorumcu sana çok güzel cevaplar vermiş zaten.helal olsun o arkadaşlara.elinize sağlık.benim insanlığımdan şüphem yok.ama senin daha ne olduğun belli değil.bizim Allah tan başka kimseden korkumuz yok .sen ve senin gibi çapulcuların yüzünden bu ülke huzura kavuşamıyor.tam bir şeyler iyi gitmeye başlıyo sizn gibi cahiller dış mihrakların maşası olmaya başlıyorsunuz..sağa sola küfrederek.yakıp yıkarak zarar vererek hak aranmaz. hak sandıkta aranır. asıl yobaz sen ve senin gibi düşünenelerdir.bulun RTE gibi yürekli adam sizde kazanın.bizde çok sabrettik ve demokratik yollarla , başkasına veya ülkeye zarar vermeden bugünlere geldik. bunuda bilesin.o kadar çok seveni başbakanımızın yatıp kalkıp dua ediyoruz ALLAH devletimize,milletimize zeval vermesin diye.siz ne yapıyorsunuz küfürbazlar.çapulcular.ne hayrınız dokunduki bu güne kadar memelekete.zarardan başka.
    Cevapla
  • minber 10 yıl önce Şikayet Et
    güney kuzey . beğensende beğenmesende halk olarak biz seçiyoruz siz kendi liderinizi seçin başbakan yapın biz saygı duyarız söz ama siz seçenekadar bizim seçtiğimize saygı duymak ZORUNDASINIZ bakıyorum sizin gibilerin sözlerine ağzınız foseptik çukuru gibi hep pislik hep pislik hayırlı olan hiçbirşey yok yapıcı hiçbirşey yok ağzınızdan adeta lağam akıyor eğer başbakandan bıktıysanız bunun tek bir çözümü var sandıkta oy vermessin ve halkta senin gibi düşünür vermesse gider aksi olanakadar ister seve seve istersen seve.. seve... BAŞBAKANIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN.
    Cevapla
  • minber 10 yıl önce Şikayet Et
    güney kuzey. senin hala idrak edemediğin şu kimse normal eleşltirilere edep ahlak sınırı içinde kaldığı sürece birşey demez ama siz bu ülkenin başbakanına hakaret edemessiniz ha ederiz derseniz cesazı tabiki olucak yalan dolan halkı sokağa dökerseniz cezası tabiki olucak aynı şeyleri ben yaparsam şimdi burdan sana ulan kuş beyinli ahmak dersem eğer sende beni mahkemeye ver bende cezama razıyım sizin özgürlük anlayışınız biraz tuhaf edep ve ahlaktan yoksun bir özgürlük istiyorsunuz ama öyle bir özgürlük dünyada yok dünyanın her ülkesinde hakaret ve yalan haberler ve yalan beyanlar suçtur. bunda anlamıcak ne var bunun sizler neresini anlamıyorsunuz daha nasıl bir özgürlük istiyorsun yaşadığın ülkenin facelerden ordan burdan hakaret edicekkadar özgürsün küfürler edicekkadar özgürsün daha ne istiyorsun sokak ortasında sevişicekkadar özgürsünüz yeminle samimice soruyorum nasıl bir özgürlük istiyorsun ?
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    YAPTIKLARININ BİR ROL ALDIGINI DÜŞÜNÜYOR SALYALAR ANLAYAMADIM. günah cıkarır yakında hayatımın oyununu oynadım hayatımın en büyük parasısını en büyük takdirini ve tepkilerini aldım der... kendini sanatcı diye meydanlara cıkmış ayyaş rol oynuyor nede olsa yıllarca ayyaş sahnelerei oynadı hala aynı bu ülkenin ekmeyini yiyipte hainlik edenleri kınıyorum bogazlarında kalsın son nefesleri bogazlarından olsun
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    kuzey güney? ...kominist ,bir insanın ALLAH,ı dini yoktur..... bu şaşırmış sanatcıyı ALLAH ile savunma? ...kendisine malik olan ne ise onla savun?...yoksa öyle bir çarpılırsınki valla seni annen baban bile tanıyamaz?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!