Lale Mansur: Küfür etmek istiyorum

Star Gazetesi'nden Helin Şahin'e konuşan akil insanlar heyetinden oyuncu Lale Mansur Mısır'daki süreci değerlendirirken CHP içindeki darbeci kafayı yerden yere vurdu.

Lale Mansur: Küfür etmek istiyorum
Lale Mansur: Küfür etmek istiyorum
GİRİŞ 10.07.2013 09:43 GÜNCELLEME 10.07.2013 13:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mısır'da basbayağı darbe oldu ancak CHP 'darbe mi değil mi'ye karar veremedi" diyen Mansur: CHP içinde darbeleri destekleyen ulusalcı bir kesim var. Allah onları bildiği gibi yapsın.

DARBEYİ SAVUNANLARA KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM

Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden.Akil İnsanlar Heyeti üyesi oyuncu Lale Mansur, Mısır'daki darbeyi değerlendirirken "Darbenin iyisi kötüsü de olmaz. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Darbeler bu ülkenin canını okudu daha halen savunuluyor" dedi. Mısır'daki darbenin CHP tarafından desteklenmesini hayretle izlediğini belirten Mansur şöyle konuştu:

DARBELER CANIMIZA OKUDU

"Mısır'da bas baya darbe oldu ama CHP pek karar veremedi darbe mi değil mi? Darbenin iyisi-kötüsü olmaz. CHP'nin Mısır'daki darbeye bakışını büyük bir eğlenceyle izliyorum. CHP'nin içinde zaten darbeleri destekleyen ulusalcı bir kesim var. Allah onları bildiği gibi yapsın diyorum ne diyeyim artık. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Darbeler bu ülkenin canını okudu daha halen savunuluyor."

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 12
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    Darbe uzmanı. D-CHP-K terör örgütü darbe nasıl yapılacak çok iyi bilir - Önce taksime militanlar toplanır - sonra polis e yangın bombası taş celik bilye ile saldırılır - polis kendini koruyunca vayyy katil polis masum göstericileri öldürüyor diye feryat figan - gelsin israil uşağı CNN alman uşağı der spiegel - sonra hemen ordu göreve - subaylar ordu evlerinde toplanıyorlar - ordu millet el ele - devrim - sonrada Askeri cunta CHP liler seçimle değil aynen mısırdaki gibi atama ile yönetime - ardında 28 şubat banka hortumları - merkez bankasındakı 130 milyar ın israil e verilmesi - almanyayı rahatsız eden üçüncü havalimanı projesinin iptali ve thy nin lufthanzoya hediye edilmesi - işte D-CHP-K örgütünün programı
    Cevapla
  • h.melih iskenderoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette Aklı Başında sanatçıda Varmış. Küfür etmek çözüm değil Bunları memleketden sürmek lazım
    Cevapla
  • Hasan KARA 10 yıl önce Şikayet Et
    Arif Bilgin. kardeş galiba Doğu Perinçeğin , Tuncay Özkanın ulusalcı olduğunu bilmiyorsun, bu adamlar 5 yıldır darbe darbe diye yırtınıyorlar, ordunun darbe yapmasını bekliyorlar. Sen Silivridekileri ne zannediyorsun.
    Cevapla
  • kadir sert 10 yıl önce Şikayet Et
    banane onun yaşantıssından. aklı var vicdanı var nefsi var okusun baksın yaşasın bizi ne alakadar eder senin türbanlı diye kız çocuklarını okullara almayanlardan ne farkın kaldı. açıkmış saçıkmış sanatçıymış ben kafaya bakarım bu memlekette türbanlı ların %50 si en az namaz kılmıyor. sen neyin hesabını yapıyorsun.Belki abartı olacak ama bir kanalda yatsı namazı kaç rekattır diye kapalı türbanlı anne kıza soruyorlar kız 19 yaşında annnesi 50 yaşlarında 2 side bilemiyor sen tutmuşsun açıkmış saçıkmışdan bahsediyon.
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    HEM ULUSALCILAR HEM DARBE DESTEKÇİLERİ!?. Sayın Mansur çelişmiş: Hem CHP içindeki malum birilerine ULUSALCI diyor, hem de onları MISIRDAKİ DARBEYİ DESTEKLEYENLER olarak vasıflandırıyor. Sayın Mansur, Darbe destekçileri aynı zamanda Ulusalcı olabilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...