Kılıçdaroğlu, Başbakan'a iftirada bulundu

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Tandoğan'da vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu'nun kısa konuşması yine Başbakan Erdoğan'a ağır hakaretler içeriyordu. CHP lideri buradaki konuşmasında Başbakan'a ait olmayan bir sözü onun sözüymüş gibi CHP'lilere aktardı.

Kılıçdaroğlu, Başbakan'a iftirada bulundu
Kılıçdaroğlu, Başbakan'a iftirada bulundu
GİRİŞ 29.10.2013 14:04 GÜNCELLEME 29.10.2013 14:29
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, Dolmabahçe'de oturup Kadıköy'den gelen kadınları dikizliyor, diye ağır sözler kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadınları AK Parti'ye ders vermeye davet etti: 

"Kadınlara sesleniyorum. Size seçme ve seçilme hakkını veren bir partinin genel başkanı olarka sesleniyorum. Sizin bedeniniz üzerinden siyaset yapanlara ders vermek sizin boynunuzun borcudur."

GÖZ GÖRE GÖRE ERDOĞAN'A İFTİRADA BULUNDU

Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri bununla da sınırlı değildi. Geçtiğimiz Ramazan ayında TRT ekranlarında Ömer Tuğrul İnançer'in "Hamileliği davul çalarak ilan etmek bizim terbiyemize aykırıdır. Böyle karınla sokakta gezilmez." sözlerini sanki Başbakan Erdoğan söylemiş gibi kalabalığa anlatan Kılıçdaroğlu şaşkınlık yarattı. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun tepki çekecek o sözleri: 

"Bir diktatör var. Kadınların kaç doğum yapacağına o karar veriyor. Ne zaman doğum yapacaklarına, nasıl doğum yapacaklarına o karar veriyor. Hamile kadınların sokağa çıkmamasını öneriyor. "

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 53
  • muhammet ünlü 10 yıl önce Şikayet Et
    kasetçi başkan. kasetle gelen adamdan başka ne beklenirki? daha önce de başbakanın anasını diye yorumlar bile yapmıştı bu herif.ama onu da anlıyorum ne yapsın adam,akpartiye karşı muhalefet yapamıyor,her seçimde bozguna uğramaya devam ediyor,anca böyle bel altı vurarak kendi tabanını tatmin ediyor.
    Cevapla
  • semiha ugur 10 yıl önce Şikayet Et
    Konustukca batiyorsun, tm iyi anladik Marmarayi cok kiskandin ama bu kadarda fazla !. umarim dava acilir, tazminat talep edilir !!!
    Cevapla
  • NetScience 10 yıl önce Şikayet Et
    Tazminatın Kralı geliyor =). Bu iftirayla Başbakan epey tazminat kazanır. Ayrıca kendisi hırsız olan biri herkesi öyle zanneder. Yada dervişin fikri neyse zikride odur. İçin dökmüş ortalığa ama epey pis koktu.
    Cevapla
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    zaten başka becerisi yok ki DANDİK KEMAL in.... yapılan bütün hizmetleri kıskanan, yapılmayan bütün kötülüklere de iftira atarak MUHALEFET YAPTIĞINI ZANNEDİYOR, ZAVALLI AYNAYA BAKARAK KONUŞUYOR SÜREKLİ....
    Cevapla
  • Ayasofya Açılmalı 10 yıl önce Şikayet Et
    Bilge Kagan. 2 gün tras olmasin adamda tam pkkli tipi var.ten rengi, burun yapisi, yüz hatlari, bu adamin ermeni kökenli oldugunun bir kanitidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!