AK Parti'den Mustafa Sarıgül açıklaması

Numan Kurtulmuş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşulan Mustafa Sarıgül'ün AK Parti için bir risk oluşturmadığını ifade etti.

AK Parti'den Mustafa Sarıgül açıklaması
AK Parti'den Mustafa Sarıgül açıklaması
GİRİŞ 03.11.2013 13:55 GÜNCELLEME 03.11.2013 14:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal 24 Televizyonu'na konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sarıgül'ün AK Parti'yi hiçbir şekilde etkilemeyeceğini şu anda kamuoyu yoklamaları da zaten gösteriyor, açıklamasını yaptıktan sonra da ekledi: "AK Parti'nin İstanbul seçimlerinde rahat bir şekilde seçimleri alacağını görüyoruz. Aradaki farkın da oldukça yüksek olduğunu görüyoruz"

Ayrıca İstanbul'da belediyesi AK Parti'de olmayan ilçeler üzerinde de yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Kurtulmuş, "Her ilçede oyumuzu daha da arttıracak çalışmalar içerisinde olacağız" diye konuştu. AK Parti'li Kurtulmuş, AK Parti'nin İstanbul il teşkilatının herhangi bir zafiyet içerisinde olmadığını anlatırken "İstanbul ve ilçelerinde en başarılı parti örgütlenmesi AK Parti'de. Bunun verdiği güçle de yerel seçimlerde İstanbul'da muvaffakiyetle çıkacağız. Ben İstanbul seçimlerinin bizim açımızdan çok keyifli sonuçlar doğuracağını düşünüyorum" dedi.

YORUMLAR 4
  • ergun 10 yıl önce Şikayet Et
    menfaaatı. hangı hakla halada konusuyor kurtulmus bir orda sıyaset bir burda kendi menfatı nerdeyse orda
    Cevapla
  • fatih ERKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    2 B TEPKİSİNİN HESABINI YAPIYORMUSUNUZ ?. sultanbeyli ümraniye beykoz ve diyerleri 2.b olayından dolayı ciddi tepki var buralarda ve buralar akp kalesi ğibidir geçtimiz seçimde akp sultanbeyli sayesinde istanbulu kazandı .sarığül faktörünüde göz önüne alırsak biraz zor akp kazanması dikkat edilmesi gerekiyor benden söylemesi
    Cevapla
  • ali koç 10 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç. İstanbul ve hizmetlerin devamı için bu seçim çok önemli olacak. Rakip olacak elbet ancak sağduyu galip gelecek inşallah. Sayın başkanımın değerlendirmelerine istanbulu bilen biri olarak aynen katılıyorum
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Gittiği her yeri karıştıran Numan Bey AKP yi de karıştıracakmısınız merak ediyorum!. Zaman neyi gösterir bilinmez ama saadet partisi ardından has parti şimdi de akp bakalım zaman neyi gösterecek kim bilir şimdi neyin planlarını yapıyorsundur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin'den üst düzey atama kararları! Şoygu'ya yeni görev
Türkiye'den son dakika Gazze adımı! Katar'da MİT ve Hamas arasında ateşkes görüşmesi