Gül'den kabine revizyonu açıklaması!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kabinede yapılacak revizyonla ilgili olarak da "Başbakan ile görüştükten sonra kararımızı vereceğiz" dedi.

GİRİŞ 24.12.2013 13:37
GÜNCELLEME 24.12.2013 15:02
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 17 Aralık operasyonuna isimleri karışan bakanların görevden alınıp alınmayacağının sorulması üzerine de şu yanıtı verdi:
"Bakanlarla ilgili Sayın Başbakan ile uzun uzun konuştuk. Kendisinin de bu konuda düşünceleri var. Hazırlık ve değerlendirme yapıyor. Ben de düşünceleri kendisine aktardım. Gelince görüşeceğiz. Sorunuzun cevabını o görüşmeden sonra duyacaksınız."
Cumhurbaşkanı ilkesel dediği açıklamaların ardından "Bu süreç şeffaf bir şekilde olur. Meseleye ilkeli bakılırsa memleketin yararına olur. Yanıtlarsam polemiğe girmiş olurum" diyerek diğer soruları yanıtsız bıraktı.