Çalışma Bakanlığı'nda kritik atama

İktidar ile Gülen cemaati arasındaki gerilimin neden olduğu bürokrasideki atama operasyonları, 30 Mart seçiminin ardından yeni bir boyut kazanarak sürüyor

Çalışma Bakanlığı'nda kritik atama
Çalışma Bakanlığı'nda kritik atama
GİRİŞ 02.04.2014 06:39 GÜNCELLEME 02.04.2014 12:48
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar, bugün görevinden alındı. Acar, Gülen cematine yakın bir isim olarak gösteriliyordu. 

Seçimden sonra Cumhurbaşkanlığı'na yeni atama kararnameleri gönderilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de bu kararnamelere onay verdi. Bu çerçevede Başbakanlık Müşavirliğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar atandı. Bir başka deyişle müsteşar, kızak göreve çekildi. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Başbakanlık Müşavirliğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar'ın atandığı bildirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Sağlam ile Ali Pekten getirildi.

YORUMLAR 15
  • Harun Caliskan 10 yıl önce Şikayet Et
    THY!!!!!. THY deki Gülenci kadrolarda az degil!!!
    Cevapla
  • cemile yıldızkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    paraller yapınınmerkezi DSİ. acaba devlet su işlerine ne zaman sıra gelecek. en büyük yapılanma bu kurmda gerçekleşmiş durumda. adamlar seçimlerden önce devlet memuru olduklarını unutup başbakana,ak partiye,bakana iftira atacaksın,küfür yapacaksın sonra müdür şef koltuğunda oturacaksın.hükümet özellikle ben yaşadığım il olduğu için k.maraş devlet su işlerinde müdür ve şef olarak görevlendirilen bu kişiler derhal temizlenmeli.buraya atanan son 10 yıl içerisindeki kadroların yüzde90 cemaat yanlısı. şimdi ise köylere gittiklerinde halka hükümeti karalamaktadırlar.seçimlerden önce kurumda çalışan cemaat ve mhp liler ittifak yaparak gece gündüz hükümet aleyhine çalışmışlardı.kurumdaki bölge müdür yardımcılarından,müdürüne ve şefine kadar hepsini ayıklamalı.hem müdür,şef koltuğunda oturacaksın sonrada hükümet aleyhine çalışacaksın,yok öyle yağma.
    Cevapla
  • rerbil 10 yıl önce Şikayet Et
    maliyeyede el atılmalı. Bu yapı tüm kurumlarda var ama tabi ama tabi görevden alma etkili ve yetkili kişilere yapılmalı mesela maliyede hala zorla gazete satan müdürler var buralara el atılmalı
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    KÖTÜLERİ TESPİT ETMENİN EN KOLAY YOLU !. En alttaki çalışanlara sorulsun çalışanların ekserisinin sevmediği yetki sahipleri bilin ki paralelcidir. Sağlık/Meb/Çalışma vs Diğer kurumlar,
    Cevapla
  • emre ayhan 10 yıl önce Şikayet Et
    çalışma bakanlığında. sınavsız atadıkları hülleyle şube müdürü yaptıkları şeflik sınavında 30 alamayan adamları yaptıkları daire başkanlarını son dönem fatih acarın neredn buldğu bilinmieyen atadığı sessiz ve silik kılıklı daire başkanlarını çalışma genel müdür ve yardımcılarını hepsini alırlar inşallah hepsi paralel ci hak yiyerek bakanlıkta bi yere gelen hepsini gözü çıksın hepsini alır inaşallah başbakanımız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık