Metin Feyzioğlu'ndan ilk açıklama VİDEO

Danıştay töreninde Başbakan Erdoğan'ın tepki gösterdiği Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yaptığı açıklamada " Türk milleti benim ne demek istediğimi anlamıştır" dedi.

GİRİŞ 10.05.2014 13:33 GÜNCELLEME 10.05.2014 14:41
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Danıştay'ın 146. kuruluş yıldönümünde Başbakan Erdoğan'ın tepki gösterdiği Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, olay sonrası yaptığı açıklamada 'Böyle bir tepki doğru bir tepki olmadı. Önceki yapılan kopnuşmalara bakın daha önceki Baraloar Birliği Başkanlarının konuşmalarına bakın.  Bu 30 Mart sürecinde yaşanan sıkıntıları çözme konuşmasıydı. Birlikte çözme konuşmasyıdı. Bunun yerine 'ben istediğimi çözerim dayatırım' anlayışının sonra anda patladığını görüyorum. Türkiye Cumhuriyeti büyük devlettir Türk halkı sağduyulu millettir. Türk milleti benim ne demek istediğimi anlamıştır" dedi.

 

YORUMLAR 38
  • ahat duran 9 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama. Türkiye sizin esiriniz değil. Çok şükür Türkiye eski Türkiye değil. Eskiden sizin borunuz öterdi. ama artık değil.!
    Cevapla
  • mustafa öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    bozkurtlar. anladık anladık anladık senin hiçbişey olmadığını anladık
    Cevapla
  • mustafa öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    alperen. biz türk milleti ne yapmaya çalıştığını gerçekten anladık senden bi cacık olmaz gercekten anladık bu sayede siyasete adım atmadan kendini bitirdin hukuk vesayetcisi olarak arşivlere geçtin brova sana
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin %100 ü seni anladı. ama %80 kınadı lanetledi . %20 ise kafası karışık ideolojisinin esiri olmakla sana destek verdi. bir kimliğiniz var Feyzioğlu size sayın demeyeceğim yaklaşık 5 yıldır tanıyordum bazen kısa sohbetlerimizde oldu ankarada adliyesinde yargıtayda kısa selamlamalarımız oldu size o zaman saygı duyuyordum bugün yanıldığımı anladım size verdiğim selamdan dolayı utandım.. sayın Başbakan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanıdır bunu kafanıza sokun saygıyı makama gösterin en azından. kişiliğinizi menfaatlerinize değişmeyin şayet bu kişiliğiniz ise siz bu kişilikle kendinizi bize yanlış taktim etmişsiniz. sizi ve düşüncelerinizi kınıyor ve tekrar tekrar lanetliyorum..
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 9 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk adına Rezalet!. Milletimizin Hakkını, Hukukunu koruma görevi olan kurumun başındaki kişinin Korkulukluğuna bakın! Be adam, Bu ülkedeki Faili meçhulleri kim konuşacak!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı