Kılıçdaroğlu çatı adayın ismini yanlış söyledi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Ekmeleddin İhsanoğlu''nun adını yanlış söyledi.

GİRİŞ 27.06.2014 10:51 GÜNCELLEME 27.06.2014 11:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Ekmeleddin İhsanoğlu''nun adını yanlış söyledi. Almanya''daki temaslarına başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ekmeleddin İhsanoğlu''nu öven Kılıçdaroğlu, çatı adayın adını ''Ekmeloğlu'' yaptı.

YORUMLAR 13
  • Karlı Zigana Dağları 9 yıl önce Şikayet Et
    Çatı, matı anlamam. Milletin Adayı değil! Şansı yok!!!
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu çatı adayın ismini yanlış söyledi. ee bunun hiç bir haber değeri yok ki!. kim yanlış söylemiş? kılıçdaroğlu. gayet normal bi durum. doğru söylediği zaman haber yapın. bak işte o zaman ilginç bir haber olur valla.
    Cevapla
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    birleştirmiş . Adam çok zeki Ekmeleddin ihsanoğlu ad ve soyadı sentesi yapıp ekmeleddinnin ekmel'ini ve ihsanoğlunun oğlunu alıp ekmeloğlu diyerek hepimizi büyük bir dertten kurtarmıştır.
    Cevapla
  • Coreldraviks 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsan bin düşünür bir konuşur... Lider dediğin bin düşünür bir konuşur. Düşünmeden, aklına geldiği gibi konuştuğundan ÇATI adayının adını bile doğru söyleyemiyor. Üstelik sözde büyük uzlaşının adayıymış !!!. ÇATI adayının adını söyleyebilmeleri için daha kırk fırın ekmek yemeleri lazım.
    Cevapla
  • hekim çavdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu CHP'nin hali. İçler acısı, Allah daha da beter etsin, ki tükensinler. İkidir adayın adını karıştırıp duruyorlar. Bu ne rezalat arkadaş. Adam kolaylık olsun diye, "Ekmel" deyin dedi, o da olmadı. "Ekmeloğlu" diyor. Bu adamın yüzüne bakınca ezberlediği şiiri okumaya çalışan ilkokul çocukları aklıma geliyor, onlar da şaşırır dururdu. Ama Ekmel bey geçen gün CHP'de Mustafa Kemal ve ilkelerine bağlılık yemini etti ve laikliğin "önemini ve gerekliliğini" vurguladı. Kim? Eski İslam Konferası başkanı. Laiklik nedir, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrı olması. Islam'da mümkün mü? Kata ve asla. Böyle bir şeye inanmak İslam'ın bir kısmını kabul bir kısmını red olur ki bu da inkar olur. Elbette Ekmel Bey bunu tevil edecektir ve CHP'nin beğenisini kazanmak için yaptığını düşünecektir. Ama yarın ruzu mahşerde Allah sormaz mı "Kazanamayacağın bir Başkanlık için benim ayetlerimi niye inkar eden bir düzene olan "inancını" millet huzurunda ifade ettin"? buyrun siz değerlendirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...