İhsanoğlu'na iki partiden daha destek geldi

TSİP ve Devrimci Halk Partisi'nden İhsanoğlu'na destek geldi.

İhsanoğlu'na iki partiden daha destek geldi
İhsanoğlu'na iki partiden daha destek geldi
GİRİŞ 18.07.2014 16:11 GÜNCELLEME 18.07.2014 16:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi (TSİP) ve Devrimci Halk Partisi, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteklerini açıkladı. Böylce İhsanoğlu'na destek veren parti sayısı 9'a ulaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Meclis'te açıklama yapan Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Genel Başkanı Turgut Koçak, sosyalistler olarak toplumsal muhalefet sergilemek zorunda olduklarını belirterek, "Bu ülkenin insanlarının küçük de olsa bir zafere gereksinimi vardır. Bu zafer Cumhurbaşkanı seçimlerinde kazanılacaktır" dedi. Devrimci Halk Partisi Genel Başkanı Ömer Gürcan da Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı makamına gelmemesi gerektiğini savunarak, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediklerini açıkladı. Ağbaba da iki önemli sol partinin kendilerini desteklemelerinden memnun olduklarını ifade ederek, "Umarım ilk turda sonuç alırız" diye konuştu.

İki partinin daha desteğini sunmasıyla İhsanoğlu'na destek veren parti sayısı 9'a yükseldi. Daha önce CHP, MHP, DP, DSP, BTP, LDP ve BBP; İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklamıştı.

YORUMLAR 10
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkedeik israil büyükelçiliğini derhal fesh edin. kovun onları şili gibi Venezuela gibi olamyıyorsunuz
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında hepsinin amacı erdoğandır. kimsenin bu ihsanoğlunu bile tanıdığını düşünmüyorum maksat herkes bir olmuş bizde destek verelim belki ülkeyi kalkındıran terörü bitiren erdoğanı deviririz diye özellikle mehepe ah mehepe ah sen yokmu sen işte senin gerçek yüzün budur güya dindarsın güya milliyetçisin ama gelmiş komünistiyle din düşmanıyla bir olmuş ülkeyi kalkındıran erdoğana karşısın ama iyiki böyle oldu halk senin amacını bildiya o yeter sen kurulduğundan beri kavga gürültüyle kaos ortamlarıyla nemalandın pkk yı kullanıp ayakta durdun ama şimdi bunlar bitti diye ekmeğiniz kesildi diye erdoğna karşısınız halk bunun hesabını soracak sizden
    Cevapla
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    YAKIŞIR!. milliyetçi ve muhafazakar partiler,kimlerle birliktesiniz,iyi bakın!
    Cevapla
  • AYHAN SARAÇLIOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    bu partiler bekçi seçecekler. millet cumhurbaşkanı seçecek
    Cevapla
  • cem can 9 yıl önce Şikayet Et
    UYANIN MÜSLÜMANLAR. küfür tek milletir.ve bugün türkiyede küfrü kimin temsil ettiği ortadadır .chp. ekmele eklemeleri görün safları sıklaştırın allahın vaadinin gerçeklşmesine az kaldı.kafrler istemesede.allah nurunu tamalayacak yoksa sizde nuh a.s. oğlu gibi gemiyi kaçırırsınız.dünya müslümanları bir olun türkiye müslümanları bir olun samimi olanlarla allah her zaman birdir beraberdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak