Erdoğan'ın zafer konuşması

Resmi olmayan sonuçlara göre 12. cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, ilk açıklamasını yaptı. Erdoğan, "Millet iradesini ortaya koydu" dedi.

GİRİŞ 10.08.2014 20:19 GÜNCELLEME 10.08.2014 21:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52'den fazla oy alarak 12. cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sütlüce'de partililere seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Sevgili kardeşlerim, sevgili İstanbullular, sizlere bir teşekkür konuşması yapmak üzere huzurlarınızdayım. Asıl konuşmamız Ankara’da Genel Merkezimizde yapacağım. 9.30-10.00 gibi konuşmamız yapacağım zannediyorum. Şu anda henüz maçın daha uzatma dakikalarını oynuyoruz, bitmiş değil henüz. İnşallah hakem son düdüğü YSK kararıyla açıklayacak ama tribünlerde kararı verir. 5 Temmuz’da çıktığımız yolculukta milletimiz bugün iradesini ortaya koydu. Yüzde 97 gibi sandıkların neticesini almış durumdayız.

Yüzde yüz olarak aldığımızda genel merkezimizin balkonundan milletimize seslenerek kucaklaşacağız. Ben dualarını bekliyorum. Maltepe’de söylediğim gibi hakkınızı helal edin diyorum. Bu can bu tende oldukça bu yolda milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz, vatanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha ileri bir demokrasi standartlarını ülkemizde egemen kılmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Çözüm sürecini ülkemizde egemen kılmak için gayretle koşturacağız. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Tüm emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gencinden kadınlarımızdan tüm beyefendi kardeşlerime kadar hepsine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

YORUMLAR 7
  • Mehmet Yusuf Hamamcı 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun İnşallah milletin adamı . biz akpnin ilk gününden beri biliyorduk ki türkiye ye hakim olan elit kesimin rejimi yıkılacak ve oraya millet gelecek ve en sonunda oldu.ALLAH utandırmasın cumhurbaşkanım dualarımız hep seninle
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun Yiğit Adam.... Rabbim utandırmasın inşallah...Umarım Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugünü gibi yarınları da aydınlık olur. Ülkemizi Demokrasinin ve kardeşliğin ülkesi haline getireceksiniz inşallah sayın Cumhurbaşkanım...
    Cevapla
  • nurcan kardeş 9 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı uğurlu olsun inşallah. demek ki neymiş bazen 14 , 1 den küçükmüş.yeni cumhurbaşkanımızın dediği gibi "kırk çürük yumurtaaaaa bir sağlam yumurta etmeeeeezzzzz".
    Cevapla
  • sami çatalbaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Sayın Cumhurbaşkanım,. Allah yar ve yardımcın olsun. Milletimize hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Selim Emre Tulukcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Zafer!. Büyük zafer. Halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanımız tüm Türkiye'ye hayırlı olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!