Feyzi İşbaşaran'a tutuklama

AK Parti eski milletvekili Feyzi İşbaşaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten tutuklandı.

GİRİŞ 08.12.2014 15:38 GÜNCELLEME 08.12.2014 17:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran tutuklandı.

Fevzi İşbaşaran, hakaret suçlamasıyla hakkındaki yakalama kararı üzerine gözaltına alınması nedeniyle Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında hakaretlerde bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine hakkında işlem yapılan İşbaşaran, basın savcısına ifade verdi.

Savcı Vedat Yiğit, sorgunun ardından İşbaşaran'ı, TCK’nın 299. maddesindeki Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk etti. 299. maddede Cumhurbaşkanına hakaret eden kişinin 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 24
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Bir kronik vaka bu milletin inançlarını, kültürünü tanımayan hiçe sayanların partisi. MHP içerisinde vatanını ,milletini seven insanların olduğuna inanıyorum, fakat şu anki yönetimde bulunanlar bu milletin güvenini boşa çıkarmış, bu milletle dalga geçmiş kişiler.
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    ne demek bir ulkenin CumhurBasbakanini tehtit etmek ? o ve onun yolundan gelenler ogrensin..Bana kalsa seriat diyecegim (Hak isteyenin hakkini verin Bas kaldiranin Basini kesin) bu kadar basit
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH akıl fikir versin bunlar nasıl mebus oluyor anlamak mümkün degil ana muhalefet diyor ya memlekte demokrasi yok bu ne peki diktatör olacak cumhur reisi bu zatı adam böyle konuşacak adamı asarlar demeki eski türkiye degilmiş haddini aşmıycan vessalam
    Cevapla
  • Kayhan ALTAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca görülecektir ki,bu densizler AKP yanlısı görünerek kutlu davanın yürüyüşünü sabote eden açlardan başkaları değildir.Merak eden lütfen bir zahmet Google+ 'da AKP sitesine yazdığımız yazıları okuyarak meşrebimizi,tıyniyetimizi ve dünya görüşümüzü de öğrenebilir..Ağzı olanın her yazılan hakkında yorum yapması yada konuşması illa gerekmiyor.Bilgi sahibi olmadan fikir ihdas etmemek hele muhatabınızın ilmini tartmadan ulu orta eleştirmemek şeriatın gereğidir..Öğrenin bunları artık..
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür hakaret eden küfür eden insanların muhakkak ceza görmesi lazım..Twitterde ağza alınmayacak kelimeler küfürler ediyorlar sebebide AYM,nin getirilen internet yasasını iptal etmesi AYM bunun vebalini bakalım nasıl ödeyecek! insanlar artık lanet yağdırıyor!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı