Erdoğan'dan patlamaya ilişkin ilk açıklama

Cumhurbaşkanlığı'ndan HDP'nin Diyarbakır mitinginde art arda meydana gelen iki patlamaya ilişkin açıklama geldi.

Erdoğan'dan patlamaya ilişkin ilk açıklama
Erdoğan'dan patlamaya ilişkin ilk açıklama
GİRİŞ 05.06.2015 22:40 GÜNCELLEME 05.06.2015 23:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Halkların Demokratik Partisi’nin Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlama dolayısıyla yayımladıkları mesajları aşağıda sunulmaktadır:

Diyarbakır’da Halkların Demokratik Partisi'nin mitingi esnasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımız olduğunu derin bir teessürle öğrendim. Türkiye'de Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde, demokrasimize, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamını bozmaya yönelik bu tür provokasyonlara karşı tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmaları büyük önem arz ediyor. İstikrar ve güven ortamına gölge düşürmeye yönelik her türlü girişime karşı müteyakkız durumdaki devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir. Olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • ahmet50 8 yıl önce Şikayet Et
    uzun lafın kısası kendin pişir kendin ye misali hdp kendisinin yaptırdığı bir eğlem
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Battık be,hdp barajı aşıyor.
    Cevapla
  • molla 8 yıl önce Şikayet Et
    Kitleleri dağılmasın diye son bombalarıdır. Baktılar baraja takılıyorlar. Mağduru oynamaya başladılar. Ben yemem arkadaş inadına reis....
    Cevapla
  • ihanet.. 8 yıl önce Şikayet Et
    kendileri yazıp kendileri oynuyor olan GARİBAN İNSANLARA OLUYOR hiç bir mitingde olmayan hdp oluyor neden artık kendilerine oy alabilmek için kendi binalarını patlatıyorlar olmadı şimdide MİTİNGE giden insanların CANINI HİÇE SAYIYORLAR yapanlar mutlaka bulunacak fakat yapanlar ÇOKDA YABANCI DEĞİLLER diğer olaylara karışanlarla aynı ortamın içindeki insanlardır..
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    arap ülkelerinde uygulanan şer projelerine bire bir uyuyor yani krdeş kanı akıtma islam düşmanlarına dayanır bundan sonraki diyer partilerin mitinglerine çok dikat etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü