Davutoğlu talimatı verdi, cenaze kaldırıldı

Terör örgütü üyesi Günay Özarslan’ın cenazesinin 3 gün sonra toprağa verilmesinin Davutoğlu’nun talimatıyla gerçekleştiği ortaya çıktı.

Davutoğlu talimatı verdi, cenaze kaldırıldı
Davutoğlu talimatı verdi, cenaze kaldırıldı
GİRİŞ 29.07.2015 09:26 GÜNCELLEME 29.07.2015 11:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstanbul’da 24 Temmuz günü gerçekleştirilen operasyonda öldürülen DHKP/C militanı Günay Özarslan’ın cenazesinin Gazi cemevi’nde 3 gün bekletilmesinin ve üç günün ardından toprağa verilmesinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla gerçekleştiği ortaya çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal aracılığıyla Davutoğlu ile pazar gecesi temas sağladı.

BAYRAK VE ÜNİFORMA ŞARTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “21 Temmuz günü cenaze töreninde MLKP’lilerin silahlı görüntüleri, devletin varlığını sorgulatıyor. Aynı görüntülere izin vermeyeceğim. Bayrak, üniforma, silah olmazsa; cenaze töreni olur” mesajı verdiği öğrenildi.

Bunun üzerine Gazi Cemevi’nin dedesi ile hem Ağbaba hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ayrı ayrı temas kurdu. Devletin tepesinden üniformasız, bayraksız ve cemevi dedesinin önderliğindeki korteje olur çıktı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 15
  • kadir tartar 8 yıl önce Şikayet Et
    dış akıl alevi ve kürtleri kullanıyor.zamanında chp tarafında dersimde orda burda bombalanan diri diri yakılanlar şimdi kendi cellatına aşık olmuşçasına chp ye oy veriyor,peşlerinden gidiyor,gezi olaylarını düzenliyor vs vs vs...
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık bu teröristler genelde hep cem evinden kaldırılıyor,aleviler neden dış güçlerle hep beraber haraket ediyor...
    Cevapla
  • erdalll 8 yıl önce Şikayet Et
    ölümsüz mü evet cehennemde azap sonsuz
    Cevapla
  • ahii 8 yıl önce Şikayet Et
    o cemevi dedesi neden o teröriste sahip çıkıyor. alevi vatandaşalra bunun hain olduğunu neden telkin etmez. bir cami imamının böyle bir şey yaptığı duyulsa o imam camiye bir daha ayak basamaz alevi dedeleri de bu konuda hassas olamlıdır. devlete silah çeken halkı canından bezdiren ve ayaklanma çağrısı teröristler cemevine aım atamamalı hükümet bu konuda uyarıda bulunmalı
    Cevapla
  • ucrun 8 yıl önce Şikayet Et
    bence ihanet içinde olan kafirlerin cenazesi çukur kazılıp gömmeli ve yeri de belli olmamalı... çünkü insan yerine koydukta ne oldu? yine ihanet yine ihanet... haksız mıyım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama