MHP Türkeş ismini bir yerden daha sildi

MHP'nin parti olarak aldığı karara uymayan Tuğrul Türkeş MHP'nin internet sitesindeki listeden de kaldırıldı.

MHP Türkeş ismini bir yerden daha sildi
MHP Türkeş ismini bir yerden daha sildi
GİRİŞ 29.08.2015 10:56 GÜNCELLEME 29.08.2015 10:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Geçici Hükümette yer almayı kabul eden ve Başbakan Yardımcısı olan Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP’nin internet sitesindeki "Milletvekillerimiz" listesinden çıkarıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim hükümetinde yer alması yönündeki çağrısını kabul eden Yıldırım Tuğrul Türkeş, partisinden çok sert tepkilerle karşılaşmıştı.

Türkeş’in ilk olarak istifası beklenirken, MHP harekete geçti ve Türkeş için kesin ihraç istemiyle disiplin sürecini başlatıldı.

Disiplin süreci sona ermeden MHP internet sitesinden Türkeş’i çıkardı. 7 Haziran seçimlerinde MHP’nin Ankara 1. Bölge birinci sıradan Meclis’e giren Türkeş partinin “Milletvekillerimiz” listesinden çıkarıldı.

Öte yandan, partinin Genel Başkan Yardımcılığı’ndan istifa eden Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Grup Başkanvekili görevinden alınan Yusuf Hallaçoğlu’na ilişkin değişikliklerin hala sitede yapılmaması dikkat çekti.

YORUMLAR 22
  • adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    birlik beraberliğimizi bütünlüğümüzü bozak bu tür şahıslarda bizim yanımızda yerleri yoktur babasına hiç çekmemiş koltuk sevdalısı 2 ay sonra ne yapacaksın tekrar kapımızı çalacaksın açan olmayacak kurt sürüsünden ayrıldın
    Cevapla
  • Hakkı Savun 8 yıl önce Şikayet Et
    Oradan buradan ismini silsen kaç yazar. O ülkücülerin gönlünden silinmeyeceği gibi Ülkesini seven halkın da gönlüne kazındı.
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam aslında doğru olanı yaptı ne olursa olsun her şeye muhalif olan mhp nin kuralını çiğnemiş ha benim açımdan bu doğru diğer insanları bilemem ama şunu söylemek gerekir zamanında koalisyon yapılacaktı hiç böyle uğraşmıyacaktık ne erken seçim olayı ne de başka bir şey yani ülkemiz için bence de hayırlısı olacaktı ben öyle düşünüyorum ama o partinin başından devlet midir ne zıkkımdır o gitmezse daha bu parti çok kan kaybeden yani demek istediğimi anlıyorsunuzdur yani.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın olduğu yerde sıra akp nin ismi millettin hafızasındanda silinir
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Millet mhp yi gönlünden silmiş sen levhadan isim silsen ne olacak. Siyasetçi için önemli olan milletin gönlüne ismini yazdırabilmek. Mhp nin %40 oy alıp iktidar olacağım diye bir kaygısı yok. Devlet yönetmekten mi çorkuyorlar mı ne. Verilen oylara yazık. Veren arkadaşları görüyorumda bin pişmanlar. Bakalım 1 kasımda kaç alacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…