Özkan: Kanaltürk'ü geri bana verin

Kanaltürk’ün eski sahibi ve CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Cemaat'e yakın Koza İpek Holding'e operasyonu değerlendirdi.

Özkan: Kanaltürk'ü geri bana verin
Özkan: Kanaltürk'ü geri bana verin
GİRİŞ 02.09.2015 07:34 GÜNCELLEME 02.09.2015 09:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Koza İpek grubuna dönük operasyon CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ı da harekete geçirdi. Grubun bünyesindeki Kanaltürk'ün eski sahibi olan Özkan "Kanaltürk’ün bizim olduğuna inanıyorum. Kanaltürk bizden gasp edilerek alınmıştır." dedi.

Kanaltürk’ün eski sahibi ve CHP İstanbul Milletvekili Tuncay Özkan Ankara 7. Sulh Ceza Hâkimliği'nin verdiği kararla Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve polis ekiplerince Koza İpek Grubu'na başlatılan operasyona ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Tuncay Özkan, “Ben ağlayanın malı gülene hayır etmez demiştim. Kanaltürk’ün bizim olduğuna inanıyorum. Kanaltürk bizden gasp edilerek alınmıştır" iddiasında bulundu.

Özkan, “Sürmekte olan davalarımız var. Sözleşmenin iptali ve kanalın bana tekrar geri verilmesi için açmış olduğum dava var" dedi.

"KANALTÜRK GERİ VERİLMELİ"

Kanaltürk Televizyonu kurucusu Tuncay Özkan, daha önce Odatv’ye yaptığı açıklamada Akın İpek ile olan davalarına dikkat çekmişti.

Özkan şunları söylemişti:

“Kanaltürk’le ilgili iki dava açtık. Alacakların tahsili ve sözleşme hükümlerinin yerine getirilmemesi nedeniyle Kanaltürk’ün geri iadesi.  6 yılda 11 bilirkişi değiştirdiler. Artık kanalımızı istiyoruz. Hak ve adalet varsa bizden zorla alınan Kanaltürk geri verilmeli.”

ZEKERİYA ÖZ: SEN BİZİM AKIN’I KAZIKLAMIŞSIN

Ergenekon davasından 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Gazeteci Tuncay Özkan, savcılık sorgusu sırasında dönemin Ergenekon savcısı Zekeriya Öz ile aralarında geçen konuşmaya şöyle dikkat çekmişti: 

“Savcı Zekeriya Öz, sorgu sırasında bana ‘sen bizim Akın’ı kazıklamışsın’ dedi. ‘Akın kim? Niye kazıklamışım?’ diye sordum. O da bana Akın İpek’ten bahsettiğini söyleyince, ben de 'o sizin Akın ise ben kimim' demiştim.”

YORUMLAR 11
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    kanalturk trt ye devredilmeli
    Cevapla
  • züleyha 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın özkan ipek koza gurubuna bol bol teşekkür ediyordu. iyiki aldılar borcumuzdan kurtulduk. 25 milyon lara sattım 20 milyon doları zaten borctu bunun 10 milyon doları ssk ya dedi. bizi eleştiriyorlar kozaya sattın diye siz geldinizde vermedikmi. burada takrardan çok teşekkür ediyorum. diye biten açıklamasını nereye koyacak. siz varya fırsat bulsanız bu ülkenin 2 dakikada anasını ağlatırsınız. size değil iktidar muhalefet olmanız bile bu ülkeye zarardır zarar.
    Cevapla
  • ali al 8 yıl önce Şikayet Et
    olur canımmmm. biz kaç kişiyiz.com...bu millet seni unuttu mu sanıyorsun. cumhuriyet ve darbe mitinglerini unutmadık. parelelciler balonunu patlattı da biraz ülkem rahat etti...
    Cevapla
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar içerden nasıl çıktı anlamıyorum. Bunlar değil mıydı darbeyi teşvik eden halkı isyana teşvik eden. Bu Ergenekon meselesi ne oldu ya. Bu adamlar saatli bomba. Hepsini dısariya cikardiniz. Sitem ediyorum. Akp buradan da oy kaybetti diye dusunuyorum. Bir AKP li olarak diyorum ki mutlaka bunların üzerine gidilmeli mutlaka. Yoksa bu ülke daha çok çeker bu puslu havayı kollayan çakallardan.
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı