'Bu millet Erdoğan'ı yedirmez, yedirtmeyecek'

Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik algı operasyonu yürüten Doğan ve paralel medyaya tepki gösterdi.

'Bu millet Erdoğan'ı yedirmez, yedirtmeyecek'
'Bu millet Erdoğan'ı yedirmez, yedirtmeyecek'
GİRİŞ 08.09.2015 21:29 GÜNCELLEME 08.09.2015 21:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Dağlıca'nın ardından söylemediği söz üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik algı operasyonu yürüten Doğan ve paralel medyayı kınıyorum. Gezi Parkı ve 17-25 Aralık'ın hedefi olan Erdoğan'ı terör ile yemek istiyorlar. Bu millet Erdoğan'ı yedirmez, yedirtmeyecek, yedirtmeyeceğiz" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, yaptığı açıklamada, "Dağlıca'daki terör saldırısında şehit olan 16 Mehmetçik ve Iğdır'da şehit olan 14 polisimiz yüreğimizi dağladı. Mekanları cennet olsun. Ailelerinin,milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"Millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" diyen İşler, şunları kaydetti: 

"Gün dayanışma günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Milletimiz zor günleri aşacaktır. Kandan beslenen terör örgütünü ve uzantılarını lanetliyorum. Aziz milletimiz, kahraman güvenlik güçlerimiz terörün üstesinden gelecek güçtedir Dağlıca'nın ardından söylemediği söz üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik algı operasyonu yürüten Doğan ve paralel medyayı kınıyorum. Gezi Parkı ve 17-25 Aralık'ın hedefi olan Erdoğan'ı terör ile yemek istiyorlar. Bu millet Erdoğan'ı yedirmez, yedirtmeyecek, yedirtmeyeceğiz. Koalisyon için elini taşın altına koymayan Bahçeli hangi yüzle çıkıp açıklama yapabiliyor, saygısızca Cumhurbaşkanı'na dil uzatabiliyor? Milli maçı yarıda bırakarak Ankara'ya dönen Başbakanımıza yönelik eleştiriler art niyetli, maksatlı, belli merkezden yönlendirilen iftiradır. Teröre karşı 77 milyon bir, beraber olmalıyız. Kardeşliğimizi baltalamak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Millet olarak kirli oyunu bozmalıyız."

YORUMLAR 19
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    7 temmuzda ne çıkmış olursa olsun 1 kasım seçimlerinden ne çıkacak olursa olsun seni başkan seçtireceğiz deyip millet iradesine ambargo koyanlar hiç sayanlar kimden hangi zihniyetlerden veyis alıyor ortaya çıkıyor bide yeter ya şu paralel yaptı yalanından yediğiniz nemalandığınız yetmedi allah aşkına
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur baskanimiz,basbakanimiz millet olarak herzaman yanindayiz
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım dillerine yüregine saglık
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğuyu bölmek, ülkemizin içine kapanık ve küçülmüş ,Amerika sözünden çıkmaz ,edilgen bir ülke olarak görülmeye devam etmek istiyorlar ERDOĞAN ülkeye tavan yaptıracak tek lider ülkesini sevenler yanında yer alır karşısında yer alanlar vatan haini olur
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet. Başkanımızın arkasındayız. Yolun açık olsun. Reis...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı