'1 Kasım'da farklı bir tablo ortaya çıkacak'

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, 1 Kasım sürecine ilişkin olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

'1 Kasım'da farklı bir tablo ortaya çıkacak'
'1 Kasım'da farklı bir tablo ortaya çıkacak'
GİRİŞ 30.09.2015 00:47 GÜNCELLEME 30.09.2015 00:47

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Haber Türk'te konuk olduğu programda önemli açıklamalarda bulundu.

Burhan Kuzu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

''PKK'nın çok farklı etmenleri var. Bunların hiçbiri de bu sürecin bitmesini istemiyor. Suriye'den, Irak'tan çok sayıda terörist var.

Ben bir koalisyon görmüyorum. 1 Kasım'da farklı bir tablo ortaya çıkacak. Bu seçimde istikrarın önemine vurgu yapılarak karar alacağını düşünüyorum.

HDP'lilerin 'sırtımızı terör örgütlerine dayıyoruz' açıklaması milleti çileden çıkardı.''

YORUMLAR 4
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadsaşlar buradan çok açık bir şekilde şunu söylüyorum. 1 Kasımda Mecliste Akparti ve Chp olacak. o tarihe kadar seçmenin yönünü tamamen değiştirecek olaylar olacağını düşünüyorum. Ak parti ya 450 ya da 550 Milletvekili alacak. bu dediğimi hatırlayacaksınız.
    Cevapla
  • Hamdi 10 yıl önce Şikayet Et
    1 Kasimda, AKP iktidar olmazsa, Turkiye ayni Yunanistan olur. Yunanistan'da aclik 100 sene bitmeyecektir. Bu gercegi iyi anlayalim. Ama bu tablonun beteri'de var. Beteri; Turkiye'yi Suriye veya Irak gibi yapmak istiyecekler. Bunu da intikam almak icin istiyecekler.
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 10 yıl önce Şikayet Et
    1 kasimda akp yuzde 46 alir hepsini sandiga gömer
    Cevapla
  • zühtü 10 yıl önce Şikayet Et
    aynen...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
UNRWA yıkımın bilançosunu paylaştı! Gazze 61 milyon ton enkazla kaplı!
KKTC’nin yeni lideri Tufan Erhürman açıkladı! ilk resmi ziyaret edeceği ülke