İsmet Yılmaz'dan o kaymakama eleştiri

HDP Milletvekili Ferhat Encü'ye "Bana bak vekil bozuntusu" sözleriyle cevap veren Beytüşşebap kaymakamına TBMM Başkanı Yılmaz'dan tepki...

İsmet Yılmaz'dan o kaymakama eleştiri
İsmet Yılmaz'dan o kaymakama eleştiri
GİRİŞ 01.10.2015 19:00 GÜNCELLEME 01.10.2015 19:00
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Şırnak’ın Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü'nün attığı bir tweete cevap olarak, “Bana bak vekil bozuntusu. Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz.” diye yazdı.

Bu tartışma HDP'li İdris Baluken tarafından Meclis kürsüsünde dile getirildi. TBMM Başkanı İsmet Yılmaz da kaymakama tepki gösterdi.

TARTIŞMA MECLİS KÜRSÜSÜNDE

Bu tartışma HDP'li İdris Baluken tarafından Meclis kürsüsünde dile getirildi. İdris Baluken Genel kurul'da yaptığı konuşmada kaymakama tepki gösterdi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz da kaymakamı eleştirerek, “Bu Meclis’te herkes birinci sınıf milletvekilidir. Gerek kamuda çalışanlar, gerek Meclis’te çalışanlar bunu farkında olmalıdır. Milletvekillerine karşı yapılanlar onlara değil temsil ettikleri halka karşı yapılmış olur. Gerek kaymakamlar gerek valilerin yaptıkları bu tip hareketler kabul edilebilir değildir” dedi.

YORUMLAR 46
  • yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi millet vekili yada millet meclisi başkanı pkklı ları yandaşlarını hainleri savunuyorsa bence insanlıktan bahsetmesinler
    Cevapla
  • Kroki 8 yıl önce Şikayet Et
    İsmet sana mi kaldı hdpkk yi savunmak
    Cevapla
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    gecmişte bu ülkenin başbakanı haksız yere idam edildi.oda 1. sınıf vekildi.bunlar bozuntu vekil bile olamazlar.olsa olsa hain olur.hainlerin sonuda bellidir başkan efendi.kaymakamda devletin 1.derecede oranın sorumlusudur.cumhurun ve devletin başına terbiyesizlik yapanlar bu milletin vekili olamazlar.
    Cevapla
  • Anlayana 8 yıl önce Şikayet Et
    O kaymakam Halkın Sesi ölüyor neden mi siz olamadığınız dan.Biraz Halka kulak verin yada Adaleti devreye sokun ki Bu Münafık Vatan Hainleri bizi tahrik etmesinler artık.
    Cevapla
  • VATANSEVER 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kaymakama herkes haddini bilmeli bize böyle kaymakamlar lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!