İhsan Özkes: TIR'ların basılacağını söylemişlerdi

CHP'li eski vekil İhsan Özkes, MİT TIR'ları olayından 2-3 gün önce paralel yapı mensubunun kendisini arayarak haber erdiğini açıkladı.

GİRİŞ 01.03.2016 15:15 GÜNCELLEME 01.03.2016 15:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Eski İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Bayır Bucak Türkmenlerine yardım taşıyan MİT TIR’larına yapılan paralel baskına dair çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. A Haber'de Toplumsal Hafıza programına katılan Özkes, MİT TIR’ları olayından 2-3 gün önce ‘paralel yapı’ mensuplarından birisinin kendisini telefonla arayarak "Bekleyin, 2-3 gün sonra 17-25 Aralık'tan daha büyük bir şey olacak" diye söylediğini anlattı.

“TIR’LARIN BASILACAĞINI BANA SÖYLEMİŞLERDİ”

‘MİT TIR’ları olayını hafif bir incelediğiniz zaman bu bir organizeydi. Nasıl bir organizeydi? Bunun olacağını birkaç gün öncesinden bana birisi söylemişti. İlk defa açıklıyorum. Bir telefon konuşmasında, “2 gün sonra bekleyin bir şey olacak” cinsinden… “Hatta bu 17-25 Aralık’tan daha büyük bir olay” diye duydum ben. Duyduğum taraf Paralel Yapı tarafıydı. Düşündüm acaba ne olacak diye. Daha sonra bu MİT TIR’ları olayı olunca dedim ki, demek ki buydu söylenen. Bu önceden kurgulanmış; gazeteciler hazır, medya hazır, kameralar hazır, kimileri etkisiz hale getirilmek isteniyor falan derken, böyle bir durum yaşanıyor. Bu sıradan yapılan bir iş değil.’

YORUMLAR 1
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sen nerdeydin? Ve niye gereğini yapmadın?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü