Bakan Işık: Biz bu terörü bitireceğiz

Bakan Fikri Işık, teröristlere hadlerini bildirdiklerini belirterek, "PKK'nın arkasındaki bütün herkesle mücadele ediyoruz." dedi.

Bakan Işık: Biz bu terörü bitireceğiz
Bakan Işık: Biz bu terörü bitireceğiz
GİRİŞ 06.03.2016 17:24 GÜNCELLEME 06.03.2016 17:24

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bir restoranda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Işık yaptığı konuşmada terör örgütü ile mücadelenin devam ettiğini söyleyerek, "Bir taraftan içimizdeki hainler temizleniyor, bir taraftan paralel çeteyle uğraşılıyor. 20 Temmuz'daki Suruç katliamından sonra terör örgütü, terör olaylarını arttırdı. Yanlış bir hesap yaptılar. O günden beri terör örgütüne yaptığımız mücadeleler yoğun bir şekilde sürüyor. Terörle mücadelede bugüne kadar ki en büyük mücadele var. Teknoloji imkanlarından faydalanıyoruz, teröristlere hadlerini bildiriyoruz. PKK'nın arkasındaki bütün herkesle mücadele ediyoruz. Biz bu terörü bitireceğiz. Arkamızda bu halk olduğu sürece biz gücümüzü daha da göstereceğiz" diye konuştu.

Işık, HDP'nin 7 Haziran'da aldığı oyların kıymetini bilmediğini belirterek, "Bölge halkı, terör örgütüne ve destekçilerine prim vermiyor. Bölge halkımız çözüm sürecinin bitirilmesinde terör örgütünü sorumlu tutuyor. Maalesef HDP de 7 Haziran'da aldığı oyların kıymetini bilmedi. HDP'lilerin terör örgütüyle yakınlığı yüzünden HDP'ye oy verenler de pişman oldu. Allah birliğimizi daim etsin" dedi.
 
Türkiye'nin, Suriye konusunda geri plana atılmasını isteyenler olduğunu ifade eden Işık, şöyle konuştu: "Ancak biz yangın yeri olan bölgemizde, sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. 3 milyonun üzerinde mülteci var. Bu mülteciler Avrupa'ya yayılsaydı, Avrupa bunu kaldıramazdı. Bu ülkenin evlatları öyle bir millet ki herkese kucak açıyor ve mazlumun yanında oluyor. Suriyeli misafirlerimiz, ülkelerine kavuşana kadar biz gereken desteğimizi vereceğiz. Paralel örgütle yaptığımız mücadele de sonuna kadar sürecek. Bu hainleri temizleyene kadar çalışmalarımız sürecek. Paralel örgütün ihanetleri her geçen gün ortaya daha da ayrıntılı biçimde çıkıyor."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!