Bayık'ın açıklamasına Ak Parti'den sert tepki

Cemil Bayık'ın "AK Parti'nin içerisinden gelen muhalif kanadı bazı koşullarda destekleriz" açıklamasına AK Parti'den sert tepki geldi.

Bayık'ın açıklamasına Ak Parti'den sert tepki
Bayık'ın açıklamasına Ak Parti'den sert tepki
GİRİŞ 08.03.2016 11:39 GÜNCELLEME 08.03.2016 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

KCK yöneticilerinden Cemil Bayık'ın "AK Parti'deki muhalif ekip askeri ve hükümeti faşist politikalardan vazgeçirirse kendilerini destekleriz" açıklamasına AK Parti'den tepki geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner "bu övgüye mazhar olmak utançtır" dedi.

İŞTE MEHMET METİNER'İN AÇIKLAMASINDAN BAZI BAŞLIKLAR 

BÖYLE BİR ÖVGÜYE MAZHAR OLMAK UTANÇTIR

Kandil'deki terör baronlarının övgüsüne mazhar olmak başlıbaşına bir utançtır. Eminim o övgüye mazhar olanlar savruldukları yeni yeri görerek kimlerin övgüsüne ve desteğine kavuştuklarını görerek rahatsızlık duyarlar ve çıkıp bu desteğe anlamlı bir cevap verirler. Doğrusu terör baronunun bu açıklamasına dair cevaplarını bekliyorum. 

ASIL HEDEF ERDOĞAN HALA ANLAMADINIZ MI?

Hep şunu söyledim: Asıl hedef Erdoğan'dır, Erdoğan liderliğidir. İplerinin kimin elinde olduğunu çok iyi bildiğimiz terör baronunun sözleri gayet açıklıkla ortaya koyuyor ki malum güçler asıl Erdoğan liderliğini tasfiye etmek istiyorlar. Bazı arkadaşlarımızın bu kritik süreçte savruldukları yeri asıl görmeleri gerekiyor. Aksi takdirde kendileriyle beraber tüm kazanımlarımızı da berhava ederler ki bunun vebali çok ağır olur. 

ERDOĞAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN VARLIK NEDENİNİ ORTADAN KALDIRDI

Terör baronu Ak Parti kuruluş felsefesine sahip çıkanlardan övgüyle bahsederken "Erdoğan faşizmi"ne ateş püskürüyor. Terörü ve faşizmi dibine kadar uygulayan bir örgüt liderinin Erdoğan'dan duyduğu rahatsızlık pekala anlaşılabilir. Aslında bu islam düşmanı taşeron örgüt Erdoğan'dan hep rahatsızlık duydu. Erdoğan düşmanlığını hep diri tuttu. Çözüm sürecinde bile Erdoğan düşmanlığını katı bir biçimde sürdürdü.

Çünkü Erdoğan'ın attığı adımlarla ve cesaretle temsil ettiği anlayışla kendilerinin varlık nedenini ortadan kaldırdığını görüyorlardı. Şimdi önlerindeki en büyük engeli kaldırmak için siyasi atraksiyonlar geliştirmeye çalışıyorlar. Erdoğan liderliğini tasfiye operasyonunda partimizin içine yapılan paralel hamlelerin bir benzeri şimdi Kandil tarafından yapılıyor. Paralel-Kandil işbirliği bir de bu noktada karşımıza çıkmış bulunuyor. 

BU TUZAĞI BAŞLARINA GEÇİRMEK AK PARTİLİLERİN GÖREVİDİR

Eğer içimizden birileri bu süreçte Erdoğan'a muhalefet ettikleri için veya muhalefet etsinler diye alkışlanıp destekleniyorlarsa işte bu tuzağı görmemiz gerekiyor. O yüzden bu tuzağı o leş kargalarının başına geçirmek Ak Partililerin görevidir. Kendi liderimizin arkadasında sadakatle ve dimdik durarak bu oyunu bozacağız. Umarım o terör baronunun övgüsüne mazhar olan arkadaşlarımız çıkıp hak ettiği anlamlı cevabı vermekte gecikmezler. İnanıyorum ki bu utanca en başta onlar karşı çıkarlar. İçimize yönelik bu bilinçli hamleler karşısında her birimize düşen onların oyununa gelmemek ve birliğimizi her zamankinden daha güçlü bir biçimde göstermektir.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • SELAMİ 8 yıl önce Şikayet Et
    karar Gazetesi ve kişiliksiz yazarları kastediliyor..
    Cevapla
  • koncerto 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah nasıl da şaşırtıyor bunları! şimdi o muhalif paralelciler bu açıklamadan onra yer mi ki böyle bir oyuna kalkışsınlar:) Her planı bozan ve her tuzağı yıkan tuzak kuranlrın en hayırlısı olan Allah yardımcımız olsun... Ve oluyor da çok şükür...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!