Milletvekillerine 'F' klavye laptop

TBMM Başkanlığı, milletvekillerine "F klavye" dizüstü bilgisayar dağıtacak.

Milletvekillerine 'F' klavye laptop
Milletvekillerine 'F' klavye laptop
GİRİŞ 23.04.2016 12:26 GÜNCELLEME 23.04.2016 17:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TBMM İdare Amiri, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, milletvekillerine gönderdiği yazıda, milletvekillerinin yerleşke içi ve dışı faaliyetlerinde kullanılmak üzere, tedarik edilmesi planlanan "F klavye" dizüstü bilgisayarların şartname sürecinin tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.

Yazıda, söz konusu dizüstü bilgisayarlara ihtiyaç duymayan milletvekillerinin yazılı olarak, Bilgi İşlem Başkanlığına 27 Nisan tarihine kadar bildirimde bulunması, bildirimde bulunmayan milletvekillerine bu konuda yardımcı olunmayacağı belirtildi.

YORUMLAR 5
  • şifa olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    vah vah paraları yoktur tabi alsın devletin sırtından
    Cevapla
  • trabzon 8 yıl önce Şikayet Et
    f klavye kalksın
    Cevapla
  • Ahmet Nair 8 yıl önce Şikayet Et
    Birazcık Allah korkunuz varsa, o laptopları almazsınız. Zaten sizin maaşlarınız laptop alacak kadar var. MEB bir banka kredisiyle öğretmenlere teknolojisi geçmiş bilgisayarları vermeye çalışmıştı.Şimdi soruyorum:Bugünkü rayiçle ortalama öğretmen 2,800 maaş alan öğretmene banka kredisiyle Laptop vermeye çalışan devletimiz, bildiğim kadarıyla 21000 tl maaş alan vekiline niçin ücretsiz laptop verir? ADALET!
    Cevapla
  • Barış 8 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum. Bu vekillerde Allah korkusu yok mu? Çocuklarımızı emanet ettğimiz öğretmene parayla bilgisayar ama vekile bedava! Lakin kimse unutmasın devlet malını israf eden de haram yiyen de ıflah olmuz akıbeti berbat olur! Öğretmenini 2500 TL'ye mahkum et ama parmak kaldırıp indirme dışında hiç bir icraati olmayan vekile 20.000 tl maaş ver! Yazık sadecve yazık diyorum... Hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    milletvekillerine laptop mu ? para israfından başka birşey değil. Kendileri alamıyor sanki...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...