Kılıçdaroğlu: CHP olduğu sürece...

CHP grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gündeminde başkanlık sistemi vardı.

Kılıçdaroğlu: CHP olduğu sürece...
Kılıçdaroğlu: CHP olduğu sürece...
GİRİŞ 26.04.2016 16:34 GÜNCELLEME 26.04.2016 16:34
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarını eleştirerek, “Sayın Başkan sakın unutma; CHP Parlamentoda olduğu sürece bu sistem Türkiye’ye asla gelemez” dedi.

CHP PARLAMENTODA OLDUĞU SÜRECE...

Yeni anayasa tartışmaları ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Anayasa yine tartışma konusu. Dün TBMM Başkanı bir toplantı da açıklama yapmış. Ben eskiden başkanlık sistemini değil yarı başkanlık sistemini düşünüyordum ama baktım ki bir direksiyon da iki şoför olmaz, o nedenle ben tam demokrasiyi ve dolayısıyla da tam başkanlık sistemini savunuyorum diyor. Sen TBMM Başkanısın. Ülkenin ne hale geldiğini görmen lazım. Başkanlık sistemini nasıl getireceğiz onun telaşı içinde. Acaba getirebilir miyiz. Sayın Başkan sakın unutma; CHP Parlamentoda olduğu sürece bu sistem Türkiye’ye asla gelemez.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 26
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    oyun yapma,oyun kadar konuş
    Cevapla
  • muş lu 7 yıl önce Şikayet Et
    bdp lilerde zırvalıyodu seni cumhurbaşkanı seçtirmeyeceğiz diye şimdi aynı ağız sen kimsin ONURLU HALK seçer
    Cevapla
  • levent 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu hey kılıçdaroğluuu... gülmek istedikce kılıçdaroğlunun skeçlerini dinliyorum yetiyor...
    Cevapla
  • Rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    biliyoz biliyoz kraliçe ananız izin vermediği sürece !
    Cevapla
  • M.E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    rüya görüyorsun sayın kılıçdaroğlu, sen o partinin başında olsanda olmasanda başkanlık sistemi gelecek, sen git kimlere kapı kulluğu yapıyorsanız onlara TR yi gamazle yalvar yakar de bana yardım edin de,elini çabuk tut,hem bak sen küfür etmeyi unutun, unutma oyun artar,ben şimdiye kadar şeçime girip ,başka ülkelere kapı kuluğu yapanların şeçimi kazandığını görmedim,kapı kulluğu yaptıkların eskisi gibi güçleri olsaydı, seni çoktan istedikleri yere getirmişlerdi,Türkiye on beş sene önceki Türkiye deyil artık aklınızı başınıza alın bu milletin isteklerine göre hareket edin,efendinizlerin hükmü artık kalmadı ne zaman öğrenirseniz o zaman kazanırsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor