Akşener'den paralel iddialarına cevap

MHP genel Başkan adayı Meral Akşener, "Bize paralel diyenler, hiç birimiz paralel değiliz ama siz yamuksunuz yamuk" dedi.

Akşener'den paralel iddialarına cevap
Akşener'den paralel iddialarına cevap
GİRİŞ 28.04.2016 09:18 GÜNCELLEME 28.04.2016 10:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kurultay çalışmaları kapsamında Balıkesir’e gelen MHP genel başkan adayı Merak Akşener, akşam saatlerinde partililerle bir araya geldi. Partililere seslenen Akşener, siyasi bir partinin iç işlerine karışmanın edebe ve nezakete sığmadığını dile getirerek "Muhteremler habire edepten hayadan bahsede bahsede geziyorsunuz. Siyasi nezaketten bahsede bahsede geziyorsunuz. Yahu bir siyasi partinin iç işlerine karışmak, kongrelerinde bir adayın yanında, bir adayın karşısında olmak hangi edebe, hangi hayaya, hangi nezakete sığar. Siz iyice kafayı karıştırdınız. Hani diyor ya gençler ’ne içtin abi, neyin kafası bu?" şeklinde konuştu.

PARELEL İDDİALARINA CEVAP

Haklarında çıkan paralel iddialarına cevap veren MHP genel başkan adayı Akşener, "Birden bire başta ben olmak üzere 548 delegemiz ve biraz daha azalarak diğer aday arkadaşlarımız MHP’ye, partimize operasyon yapan ajanlar ve paralel olduk. Şimdi buradan her gittiğim yerde söylüyorum. Ve bir kere daha söylüyorum. Bize paralel diyenler hiç birimiz paralel değiliz ama siz yamuksunuz yamuk. Allah’ın izniyle biz iktidar olacağız ve Türkiye’de önce yamuk olan sizleri ve sonra yamulttuğunuz tüm kurumları düzelteceğiz." dedi.

Sosyal medyada hakkında çıkan eleştirilere de cevap veren Akşener, "Utanarak söylemeyelim ki bazıları diyor ki sosyal medyada ’Bu hanım MHP genel başkanı olmasın. Faili meçhullerin sorumlusudur.’ Ne derseniz deyin hepsi kabulümdür. Bu ülke için bu milletin birliği ve beraberliği için bir şey yapılması gerekiyorsa yapmışımdır ve sorumluluğunu da sonuna kadar alıyorum" dedi.

"KAPANDIĞINIZ ODALARDAN ÇIKIN"

Akşener konuşmalarının sonunda MHP Genel Merkezindeki partililere de seslenerek, "Genel merkezde kongre için ayak sürüyen değerli arkadaşlara sesleniyorum. Kapandığınız odalardan çıkın. Gelin buraya hem ülkücünün, hem milletin sesini duyun. Pamuklarla tıkadığınız kulaklarınızı açın, çıkın oradan gelin buraya dinleyin bizi. Gelin bakalım Ülkücüler ne söylüyor. Yeter oturduğunuz o koltuklar. Eskittiniz eskittiniz kalkın artık. Gelin bu salonu şereflendiren ülkücüleri dinleyin. Milliyetçi Hareket Partisini kesinlikle Adalet ve Kalkınma Partisi’nin arka bahçesi yaptırmayacağız. Ben inandım siz inandınız milletimiz inandı" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • 007 7 yıl önce Şikayet Et
    kadına bakın daha genel başkanı olmadan iktidar oluyormuş, vallah hiç gülesim yoktu. bu koltuğu gören neden hemen iktidardan bahsediyor anlamış değilim. yahu sen önce başkan ol sonra partini bir adam et sonrada secimlerde birde halktan osmanlı tokadını ye belki aklın başına gelir. paralele gelince daha cıkıp birkez bile paralele dil uzatmayan sen gelmiş hergün aynı şeyleri sölüyorsun. kimi kandırıyorsunuz siz?
    Cevapla
  • hasan çelik 7 yıl önce Şikayet Et
    paralel yapının bağlılarına verdiği talimatlarından biri de şudur: gerekirse cemaate küfredin,reddedin yani hedefe varmak için herşeyi yapın.kadın şimdi de buna başladı.
    Cevapla
  • borkenli 7 yıl önce Şikayet Et
    o zaman sende paralelsin sende o söylediklerini yapıyorsun
    Cevapla
  • hakikat savunucusu 7 yıl önce Şikayet Et
    mefküre diyorlar yani ideallerine ulaşmak için herşey mübah serbesttir. Yeter ki başarılı ol başını aç , yalan söyle, Ciamatçı değilim de . Sizleri bilen biliyor . gençlerin dediği gibi Relax olun
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne gunlere kaldik allahim
    Cevapla
  • NİHAT 7 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Oradan Paralel kumpası
    Cevapla
  • Haktan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne utanmaz kadınsın, bütün gittiğin ve Millet vekili olduğun partileri dağıttın şimdi MHP yi mi dağıtacaksın ayıp, ayıp avucunu yalarsın kadın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?