Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek cevap!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemine ilişkin 'kan dökülür' açıklamasını sert bir dille eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek cevap!
Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek cevap!
GİRİŞ 11.05.2016 16:14 GÜNCELLEME 11.05.2016 17:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmayı talihsiz olarak değerlendirdi. 
 
 “Kılıçdaroğlu’nun ülkede kaos ortamı yaratmak için çağrıları ürkütücü bir şekilde çözüm zihniyetini ortaya koymaktadır” diyen Turan, durumun vahametinin ortada olduğunu kaydederek, “Üzülerek söylüyorum ki, Kılıçdaroğlu şirazesinden çıkmıştır.  Ne yazık ki Mustafa Kemal’in partisi küfürbazların terfi ettiği ve küfürbazların başının da genel başkan olduğu bir parti haline geldi” ifadelerini kullandı. 

MERAK EDİYORUZ, NE YAPACAK?

Kılıçdaroğlu’na hak ettiği dilden cevap verebileceklerini fakat siyasi kültürlerinin ve bulundukları makamın buna engel olduğunu kaydeden Turan, “Merak ediyoruz Kılıçdaroğlu ne yapacak? Başkanlık sistemini savunan milletvekillerini, vatandaşları infaz mı edecek, Naziler gibi gaz odalarına mı toplayacak?  Şunu herkes bilsin ki, bu ülkede sistem değişikliğine karar verecek olan sadece ve sadece milletimizdir” dedi. 
 
 

YORUMLAR 3
  • Dogru 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapin la korkmayin. Söz konusu vatan ve Türkiye Cumhuriyeti ise hepiniz teferuattsiniz. Safinizi belli edin.
    Cevapla
  • faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani ulke gulluk gulistalikmi yani Kemal bemi kaos ortami yaratmak istiyor vallahi pes dogrusu ulke kan golune donmus hergun suriyeden fuze geliyor hergun sehit haberleri geliyor ne guzel dimi
    Cevapla
  • Mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi gibilerinin kanını döksün,çünkü beş para etmezler,vatan hainleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'