Paralel yapı devletten ne kadar temizlendi?

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Paralel Devlet Yapılanması ile Mücadele Toplantısı” öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Paralel yapı devletten ne kadar temizlendi?
Paralel yapı devletten ne kadar temizlendi?
GİRİŞ 11.05.2016 16:51 GÜNCELLEME 11.05.2016 17:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan başkanlığındaki “Paralel Devlet Yapılanması ile Mücadele Toplantısı” başladı. Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Akdoğan, Paralel Devlet Yapılanması’na karşı bu zamana kadar yapılan mücadele ve bundan sonra atılacak adımların masaya yatırılacağını açıkladı.

“BU HAYALET VE ASALAK YAPI...”

Örgütün amacının esaret rejimi kurmak ve Türkiye’yi yabancı güçler adına uydu ülke haline getirmek olduğunu ifade eden Akdoğan, “Demokratik gelişmelerden istifade eden örgüt, vesayet rejimi kurmak için demokrasiye ve siyasete kastetmiştir. Bu hayalet ve asalak yapı demokratik araçları demokrasiye kastetmek için istismar etmiştir" dedi.

“TAMAMEN TASFİYE EDİLMEDİ”

Örgütün onlarca yılda oluşturduğu operasyon kabiliyetinin önemli ölçüde etkisiz hale getirildiğinin altını çizen Akdoğan, “Adeta şer üçgenine dönüştürdükleri alanlarda şebeke tarumar edilmiştir. Ancak, bu örgütün devlet içindeki gizli gücü tamamen tasfiye edilmemiştir. Devletimizin tüm kurumlarının bir seferberlik ruhu ile bu gücü etkisizleştirmesi ve sisteme verdikleri zararın tamamen ortadan kaldırılması çok büyük önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

“PDY’NİN PKK’DAN, DEAŞ’TAN HİÇBİR FARKI YOK”

Terör örgütleri ve Türkiye düşmanları ile açık işbirliği yapan paralel yapı ile mücadelede başarılı olunmasının terörle mücadelede başarılı olunabilmesinin mutlak şartı olduğunu kaydeden Akdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti nezdinde PDY’nin PKK’dan, DEAŞ’tan hiçbir farkı yoktur. Devlete ve demokrasiye savaş açan tüm bu örgütlerle mücadele bir milli güvenlik meselesidir. ” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR 7
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Paralelle mücadele dediğiniz adalet ve içişleri bakanlığı dışında nerede yürütülüyor söylermisiniz? Başka hangi bakanlıkta, devlet kurumunda yürütmüşler? Çalıştığımız kurumda cirit atıyorlar, fetva veriyorlar gören eden yok...
    Cevapla
  • erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç temizlenmedi.alt kesimdeki kurumlarda paralele inmedi.sadece polis teşkilatı temizlendi.tsk da daha yığınla ve bu kişiler paralele para aktarımı yapıyorlar.imamamlar öğretmenler ve diğer paralel çalışanlar görevde..malesef kimse birşey yapamıyor bu hainlere..pkk kadar tehlikeli bu paralel yapı..
    Cevapla
  • kafkasyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    istediğiniz kadar uğraşın biteceksiniz.beddua da yapsanız bi tarafınızı da yırtsanız dünyadaki tüm müslüman olmayanlarla ittifakta yapsanız bi-te-cek-si-niz.....bunu kafanıza sokun.
    Cevapla
  • biri 7 yıl önce Şikayet Et
    bitmez çünkü yerine paralel gelmedikçe eski paralel gitmez... boşuna yorulmayın... gelen her yeni paralel giden paraleli aratır... hevesin kursağında kalacak...
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Fethullahçıların kendilerince çok zeki .Şimdi Ak partili gibi davranıyor bu takiyyeci münafıklar. Herkes bu hainlere karşı gözünü dört açmalı. Bunların tamamının hızlıca tespit edilip devlet kadrolarından atılması bir aciliyet.
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    paralenin alt çizgisi silindi kaldı ÜST çizgisinin Silinme işlemi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi