Baba ocağında 'Erdoğan' coşkusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize Güneysu'da büyük coşkuyla karşılandı.

Baba ocağında  'Erdoğan' coşkusu
Baba ocağında 'Erdoğan' coşkusu
GİRİŞ 21.05.2016 13:26 GÜNCELLEME 21.05.2016 13:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geceyi Rize’nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi’ndeki evinde geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan için ilçe karayolu üzerine, 'Dünya lideri, Yeni Türkiye’nin Başkanı Hoş geldiniz', 'Gönüllerin Devlet Başkanı hoş geldiniz', 'Hastanın kana, ülkenin ve ümmetin sana ihtiyacı var', 'Unutmaz millet kendisi için çalışanı, hoş geldin ilçene devlet başkanı’ yazılı afişler asıldı.



BEKLEDİ, OYUNCAĞINA KAVUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları, ilçede bekleyen çocuklara oyuncak dağıtacağını duyurdu. Bu sırada 10 yaşındaki Gülay Erdem de Cumhurbaşkanlığı otobüsü önündeki polis bariyerine tutunarak oyuncak verilmesini bekledi. Küçük kız, koruma polisinin uzattığı oyuncağı sıkı sıkı sardı. 



HELİKOPTERLE YUSUFELİ’NE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve işadamı Nihat Özdemir ile birlikte saat 12.15 sıralarında helikopterle barajlarda incelemelerde bulunmak ve halka hitap etmek için Artvin’in Yusufeli İlçesi’ne gitti.



TBMM BAŞKANI DA GÜNEYSU’YA GELDİ

TBMM Başkanı İsmail Kahraman da öğle saatlerinde Rize’nin Güneysu İlçesi’ne geldi. Kahraman, Kıbledağı Köyü’ndeki Dağ Cami’nde, aralarında Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay başkan ve üyelerinin de bulunduğu heyetle gerçekleştirilen kahvaltıya katıldı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman burada fidan dikti.

YORUMLAR 2
  • mehtap nur 7 yıl önce Şikayet Et
    rabbım devletıme milletime zeval vermesin
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir akpartiye bakalım berde CHPlilere ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?