Çirkin sloganlara tepki: Bu grubun sahibi yok mu?

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP grup toplantısında atılan sloganlar konusunda CHP'lileri eleştirdi.

Çirkin sloganlara tepki: Bu grubun sahibi yok mu?
Çirkin sloganlara tepki: Bu grubun sahibi yok mu?
GİRİŞ 26.05.2016 16:18 GÜNCELLEME 26.05.2016 16:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Naci Bostancı, TBMM'de gazetecilere yaptığı açıklamada CHP'nin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında atılan çirkin sloganları eleştirdi. Siyasetin nezaket, zerafet ve edep içinde yapılmasının önemine işaret eden Bostancı şunları söyledi;

BU GRUBUN HİÇ Mİ SAHİBİ YOK

"CHP Grup Toplantısı'nda yaşanan hadise, tribünlerde bir tür 'siyasal holigan' diyeceğim bir çevrenin ve şimdiye kadar siyasete ilişkin repertuarda duymaya hiç alışkın olmadığımız tarzda birtakım ifadeleri kullanmasıdır ki bunları ben burada şimdi tekrar edemem. Yanlış olan şudur; Birileri heyecana kapılmış, bunu söylemeye kalkışmış olabilir ama o grubun hiç mi sahibi yok? Oradaki insanlar, böyle sözlerin telaffuz edilmesi, yüksek sesle söylenmesi, holigan tavrıyla ortaya konulması karşısında hiç mi buna itiraz etmiyorlar? Şaşırtıcı olan budur."

"BU ADETA BİR KABULDÜR"

Atılan sloganların hiçbir şekilde demokratik protesto içinde değerlendirilemeyeceğinin altını çizen Bostancı "Biz orada CHP grup yönetiminin, Sayın Genel Başkan'ın yaptığı bir konuşmada, herkesin bu sözleri duyarken sessiz kalması, itiraz etmemesi, reddetmemesi, adeta bir tür kabul gibi anlaşılabilecek tarzda davranmasını çok tuhaf bulduk, uygun bulmadık."  dedi.
 

YORUMLAR 3
  • Durmuş 7 yıl önce Şikayet Et
    zavallı bunlar kendilerini böyle avutuyorlar. ama yakındır. bu hırsla kendi kendilerini yok edecekler.bunlara ne desen boş. hakaret bile değmez bunlara.
    Cevapla
  • çirkef 7 yıl önce Şikayet Et
    halktan umduğunu bulamayan ,aldatamayan çirkefleşir ,
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sahibi yok başı boş sokak köpekleri. Sahipleri salı vermiş sağa sola saldırıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz