MHP'de ipler geriliyor! 'Bunun adı cehalet'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 10 Temmuz tarihinin tuzak olarak gösterme çabasının 'cehalet ve seviyesizlik' olduğunu söyledi.

MHP'de ipler geriliyor! 'Bunun adı cehalet'
MHP'de ipler geriliyor! 'Bunun adı cehalet'
GİRİŞ 02.06.2016 11:52 GÜNCELLEME 02.06.2016 11:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 24 Mayıs 2016 tarihli grup konuşmasından hemen sonra, olağanüstü kurultay yapılmasına dair mahkeme kararının Yargıtay 18. Dairesince oy birliğiyle onandığını hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bunun üzerine Bahçeli’nin davanın daha fazla zarar görmesine ve MHP’nin tartışılmasına engel olmak için 10 Temmuz’da seçimli olağanüstü kurultay yapılması düşüncesini açıkladığını kaydetti.

HERKES AĞZINDAN ÇIKANI DUYSUN

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

“Bilinmelidir ki, MHP ülkücülere ve partimizin değerli delegelerine asla tuzak kurmaz. Camiamıza ve hareketimize kurulan asıl tuzak, MHP’nin 19 yıllık Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin kamuoyuna deklare ettiği 10 Temmuz seçimli kurultayını tuzak olarak gösterme cehalet, seviyesizlik ve ölçüsüzlüğüdür. MHP’nin kurumsal kimliğini haleldar etmek ve doğruluğunu tartışma konusu hâline getirmek kimsenin haddi değildir. Herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir. MHP’nin birlik ve bütünlüğünü düşünen hiçbir sorumlu ağızdan bu tür ifadeler sadır olamaz, olmamalıdır. Bir bardak suda fırtına kopararak olağanüstü kurultay isteyip sonra da ‘buyurun kurultaya’ diyen Sayın Genel Başkanımızın davetini tuzak olarak gösterme çabası, hem açıkta yakalanmış olma hem de camiamızda suni bölünme ve gruplaşmaya yol açma suçluluğunu gizleyerek kendi çıkarcı hamlelerini haklı gösterme telaşının tezahürüdür. ”

YORUMLAR 3
  • adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    tipe bakarmısın
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    partiye verdigin bunca zarardan sonra hala açıklama yapıyorsunuz,bıktık bir gidin
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    sizin seviyeniz bumu kangal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü