Başbakan müjdeyi DEİK heyetine verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Başbakan müjdeyi DEİK heyetine verdi!
Başbakan müjdeyi DEİK heyetine verdi!
GİRİŞ 15.06.2016 15:41 GÜNCELLEME 15.06.2016 15:41

Başbakan Yıldırım, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Kabul, basına kapalı olarak gerçekleşti.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmelerine ilişkin, "Önümüzdeki günlerde Sayın Başbakanımız ve ilgili bakanlarımızla Türkiye'nin özellikle dış ekonomik işleri konusunda çok sıkı işbirliği içinde olacağımızı bugün netleştirmiş olduk." dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER MÜJDELEYİCİ HABERLER VAR

Görüşmede, turizmi sektörünün sıkıntılarının da ele alındığını belirten Vardan, Başbakan Yıldırım'ın turizm alanına yönelik hazırlanan özel çalışmayı yakın zamanda açıklayacağını bildirdi.

Vardan, "Sadece Rusya ile değil, turizmin geliştirilmesi konusunda özel çalışmalarının olduğunu, bunları yakın zamanda açıklayacaklarını söylediler. Onları kendilerinden duyarsınız tahmin ediyorum. Turizm konusunda, önümüzdeki günlerde müjdeleyici haberleri olduğunun bilgisini almış bulunmaktayız." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!