CHP'li vekilden skandal sözler! Milli yas...

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 1 günlük milli yas ilan edilmesinin sebebini Osmangazi Köprüsü açılışına bağladı.

CHP'li vekilden skandal sözler! Milli yas...
CHP'li vekilden skandal sözler! Milli yas...
GİRİŞ 30.06.2016 10:21 GÜNCELLEME 30.06.2016 10:31
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul terör saldırısında hayatlarını kaybedenlerin anısına ilan edilen bir günlük yasın, Osmangazi Köprüsü'nün açılışını engellememesi için bir günde tutulduğunu iddia etti.

"SUUDİ KRALA DA BİR GÜN YAS İLAN EDİLMİŞTİ"


Milletvekili Hürriyet, “Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak 2015 tarihinde de Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edilmişti. Yani İstanbul'da hayatını kaybeden 41 insanımız ile Suudi Kral'ın hayatları bir tutulmuş, terör saldırısında hayatını kaybeden insanlarımız, maalesef bir Suudi Kral kadar etmemiştir” dedi.

"SALDIRIDAN 2 GÜN SONRA AÇIYORLAR"

Hürriyet, "23 Nisan, 19 Mayıs gibi ulusal bayram törenlerini ‘güvenlik' bahanesiyle yasaklayan AK Parti büyük saldırıdan iki gün sonra açılış yapmaya hazırlanıyor. Tabi ki birileri çıkıp, ‘Köprünün açılışı bayramdan önce yapılmalı' diyebilir. Ancak Ramazan Bayramı'na henüz daha 6 gün vardır ve iktidar, devlet imkanlarıyla sunulan hizmetleri şova çevirmekte mahsur görmemektedir” diye konuştu.

YORUMLAR 105
  • Şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    Hem pkk cenazesine git hem şehitlerimiz için yas gününe karış bu Nasıl ikilem
    Cevapla
  • ahmet engin 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP kapatilsin, IHL acilsin...
    Cevapla
  • cahit 7 yıl önce Şikayet Et
    chp'liler oruç tutmazlar,namaz kılmazlar,hacca gidene zekat verene,örtünene yobaz derler,gerici derler.ramazan günü aşikar olarak milletin gözünün içine baka baka sigara içer,viski içer,yemek yerler.ama iş bayramı kutlamaya gelince önce onlar kutlarlar.çoğu da zengin olduğu için bayramı alaçatı,bodrum,marmaris gibi yerlerde geçirirler.giderken de bir yandan köprüyü kullanır bir yandan da sözcü,hürriyet,taraf,posta,cumhuriyet okur bir yandan da ''tayyip''e söverler.bunlarda zerre kadar şeref onur olsa zaten o kin kustukları adamın yaptırdığı köprüyü kullanmazlar.
    Cevapla
  • caner 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle eblehçe bir zihniyet olamaz.sapla samanı birbirine karıştırmış.ne yani şimdi bu mantıkla 41 kişiye 41 gün yas mı tutmak gerekiyor o zaman.ülkenin felç olmasını tüm hayat akışının 41 gün durmasını istiyor o zaman bu kadın.böyle mantık fukaralığı olabilir mi ..?ayrıca o köprüyü en çok chp lilerin kullanacağı da muhakkak.alaçatı'da,plajlarda mayolu bikinili tatil yapanların ezici çoğunluğu chp'ye oy verenler yada chp'de görev alanlar.
    Cevapla
  • FM.. 7 yıl önce Şikayet Et
    O köprüyü en fazla chpliler kullanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler