AK Parti'den sert tepki: Yıldıramayacaklar

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Partili siyasetçi Ahmet Budak'a düzenlenen suikasta ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti'den sert tepki: Yıldıramayacaklar
AK Parti'den sert tepki: Yıldıramayacaklar
GİRİŞ 14.09.2016 17:27 GÜNCELLEME 14.09.2016 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde Hakkari'den Ak Parti 1. sıra milletvekili adayı olan AHMET BUDAK, Şemdinli'de silahlı saldırıya uğradı. Evinin önünde taranan Budak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

"BU ACİZLİKTİR, ÇARESİZLİKTİR"

Saldırıya Ak Parti'den sert tepki geldi. AHaber canlı yayınına katılan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili galip ensarioğlu, AK Partili siyasetçi Ahmet Budak'a düzenlenen suikasta ilişkin,  "Son bir aydır bu uyarıyı yapıyorum. Bu acizliktir, çaresizliktir. Bir taraftan belediyelere kayyum atanmasının halkın iradesine müdahale olduğunu söyleyenlerin gerçek yüzü bu" dedi. Ensarioğlu konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: Aslında halkın iradesine demokrasiye karşı tahammülsüzlüklerini göstermiş oldular. Son bir aydır aynı uyarıyı yapıyorum. Bunlar artık devletle savaşma kabiliyetini yitirdiler. Şehirde denediler. Sonra bombalı eylemler denediler. Şimdi de suikastler yapıyorlar. Suikast yapacaklarını söylemiştim. Bu acizliktir, çaresizliktir. Bir taraftan belediyelere kayyum atanmasının halkın iradesine müdahale olduğunu söyleyenlerin gerçek yüzü bu. Savaş, şiddet ve ölüm üzerine siyaset yapanlar akşama kadar barış naraları atarlar."

YORUMLAR 4
  • kerim tunç 7 yıl önce Şikayet Et
    Acaba sn Altan Tan bu olay için ne der?
    Cevapla
  • sait evran 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın vekilim bu namuszların son çırpınşlarıdır katil katildir ancak kaleşlikle hayınlık yaparlar bunlarmı kürtleri temsil edecekler vah vah allah göstermesin kürt halkıiçin bi intihardır allah muhafaza hepsi birer ataist karildirler yazık onlaraki bunlara oy verip bu katillerdn medet umanlar
    Cevapla
  • yunus deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    belediye kayumların devamını diliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza