Bakan'dan Aydın Büyükşehir’e tepki

Bakan Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ASTİM Köprülü Kavşağı inşaatının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Bakan'dan Aydın Büyükşehir’e tepki
Bakan'dan Aydın Büyükşehir’e tepki
GİRİŞ 18.09.2016 14:51 GÜNCELLEME 18.09.2016 14:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ASTİM Köprülü Kavşağı yapımının uzun sürmesi nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. 

Bakan Zeybekci, twitter hesabından şunları paylaştı:

“Karayolları Aydın için uyarı yayınlamalı’ 1 yıldır devam eden başarısız belediyenin köprü çalışması nedeniyle Aydın geçişi 1 saattir” diye tepki gösterdi. 

YORUMLAR 5
  • ali çakmak 7 yıl önce Şikayet Et
    Orayı bilmemde;gelin Kuşadasında yapılan;çirkinlik abidesi,hiçbirişe yaramayan tünelli kavşağı bir görün.Tek bir Kuşadalı vatandaş memnun değil.
    Cevapla
  • gurbetteki aydınlı 7 yıl önce Şikayet Et
    sadece o noktada değil. denizli sarayköyden itibaren özellikle nazilliden sonra bulunan ışık yoğunluğundan dolayı tüm bu güzergahtan geçmek çok zaman kaybına sebep oluyor
    Cevapla
  • Ahmet güngördü 7 yıl önce Şikayet Et
    haklisin bakanim ama bir yil olsa can kurban gecen ramazan da da gecemiyorduk.tam bir rezillik.ben bir aydinli olarK utanıyorum
    Cevapla
  • Haktan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım haklı söylüyor, bayramdan önce Aydın dan geçtim her şey tamamen rezillik, Büyük şehir belediye başkanını ve ilgilileri kınıyorum yazıklar olsun.
    Cevapla
  • aydınlı 7 yıl önce Şikayet Et
    bir aydınlı olarak sayın baklan çok haklı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı