Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın BM konuşmasını yorumladı

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın BM'de yaptığı konuşmayı yorumlarken 'dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor belli değil' dedi.

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın BM konuşmasını yorumladı
Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın BM konuşmasını yorumladı
GİRİŞ 22.09.2016 21:20 GÜNCELLEME 22.09.2016 23:24
Bu Habere 326 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'ye kalkan olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında Samanyolu TV'nin kapatılmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, bu kez Erdoğan'ın FETÖ'yü BM Genel Kurulu'nda terörist olarak dünyaya tanıtmasını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda yaptığı tarihi konuşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ERDOĞAN'IN ÖZGÜVENİNİ KILIÇDAROĞLU'NUN AKLI ALMADI

Erdoğan'ın, Türkiye'yi gururlandıran ve büyük bir özgüvenle yaptığı konuşmayı eleştiren Kılıçdaroğlu, "dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor, belli değil" şeklinde yorumladı. Ayrıca bu sözlerle Kılıçdaroğlu'nun muhtarları aşağılaması dikkat çekti.

ERDOĞAN'A FETÖ TEPKİSİ

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın FETÖ'yü dünyaya yüksek sesle terörist olarak tanıtmasına ve "önlem alın" çağrısı yapmasına da tepki göstererek "BM toplantısında Tayyip Erdoğan konuşurken bir yurttaş olarak, ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak utandım" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'nı FETÖ'yü dünyaya tanıttığını, FETÖ'nün reklamını yaptığını savundu.

YORUMLAR 326
  • rauf 7 yıl önce Şikayet Et
    bende senden utaniyorum,niyemi TC`nin ana muhalefet baskaninin akli basmadigi icin.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım darbe başarılı olmadığı için bildiğimiz CHP zihniyeti de başarısız oldu. Darbe olsa idi büyük ihtimal iktidar bunlara kalacaktı. Bunlar Ecevit gibi el pençe divan duranlara alışık oldukları için dimdik ayakta duran Sayın cumhurbaşkanı zorlarına gidiyor. İstiyorlar ki Amerika'nın ve Avrupa'nın bunlar gibi emir eri olunsun. Siz iktidar ve darbe için daha çok beklersiniz. Kılıçdaroğlu iyi ki varsın. İyi ki CHP'nin genel başkanısın. Sen varken AKP iktidarı kimselre bırakmaz.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kökünüz o zatın bir parmağına kurban olasınız. Dünya bir kaç yıldır bir lider gördü, Kılıçdaroğlu da kıskanıyor. Kıskan kıskan, liderlik bir Allah vergisi sende yoksa Sayın Erdoğan ne yapsın...
    Cevapla
  • Fırtına025 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın mayası bozuk olursa,icraatıda,sözleride bozuk olacaktır,Satılmış olanlar ancak bu şekilde konuşabilir. Bize Amerika Almanya Fıransa ağzıyla değil,memeleket ağzıyla konuşan insanlar gerek.Kimleri seviyorsa defolup oraya gidebilir...
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu şaşkın ki ne şaşkın... Aslında hayranlıkla seyrediyor ama CHP zihniyeti işte, iyiye daima alerjileri vardır, kötüyü de ellerinden bırakmazlar. Onları şeytanlarıyla başbaşa bırakıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!