Kılıçdaroğlu CHP'nin mi lideri yoksa HDP'nin mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Kılıçdaroğlu bugün HDP’nin genel başkanı gibi konuşmaktadır" dedi.

GİRİŞ 10.11.2016 14:34 GÜNCELLEME 10.11.2016 15:21
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, AK Parti Teşkilat Başkanlığı İl Teşkilat Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada seçimle gelip terörle iç içe girenlerin bunun hesabını vermesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi;

"Sayın Kılıçdaroğlu terörle siyaseti birbirine karıştırıyor. Terörle siyaseti, terörle milli iradeyi birbirine karıştırmamak gerekir. CHP’nin Parti Meclisi’nin toplanması sonucu yayımlamış olduğu bildiriye bakarsanız, onların da kafalarının karışık olduğunu görürsünüz. Kılıçdaroğlu, bir yandan AK Parti’nin TBMM’yi hiçe sayarak doğrudan PKK ile pazarlığa girdiğini savunmuş bir yandan da aynı cümle içerisinde Meclis’teki milletvekillerini tutuklayarak teröre hizmet ettiğini söyleyebilmiştir. AK Parti teröre hizmet etmez, terörle mücadele eder. Teröre hizmet etmek; onların bıraktığı yerden bayrağı devralmak, onların sözcülüğünü yapmaktır.

KILIÇDAROĞLU CHP'NİN Mİ LİDERİ YOKSA HDP'NİN Mİ?

Şu anda Sayın Kılıçdaroğlu, CHP’nin lideri midir, HDP’nin lideri midir? Kılıçdaroğlu bugün HDP’nin Genel Başkanı gibi konuşmaktadır. Adnan Menderes seçimle gelmişti seçimle mi gitti? Bunu Kılıçdaroğlu’nun da net bir şekilde kamuoyuna açıklaması gerekir. Türkiye bunları unutmadı, unutmayacaktır. Yeni anayasa ise yeni anayasa, başkanlık sistemi ise başkanlık sistemi, biz başkanlık sistemini sadece AK Parti için değil, bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum için gerekli olduğuna inanıyoruz. Başkanlık sistemini millete götürelim istiyoruz."

YORUMLAR 15
  • Cvp 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok basit, hdpkk=chp bunlar ayni zamanda birbirlerinin de es baskanlari.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Chp bilinen chp değil.Kaset kumpası ile genel başkanları gidince her şey değişti.Şu an gelinen noktada, hiç bir şey şaşırtmıyor.Sadece partide ki ulusalcıların suskunluğu düşündürücü.
    Cevapla
  • T.C. 7 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa HDP'nin Oylarına Mı Talip HDPKK'ya Oynuyor
    Cevapla
  • atakan 7 yıl önce Şikayet Et
    aslında diğeri kapatsın ikisini de bu yömetsin nasıl olsa açıktan destekliyor gurup toplantılarınıda almanyada yapsın belki almanya siyasetini beğenir inşallah ordada kalır memlekette kurtulmuş olur
    Cevapla
  • ASIM'IN NESLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu HDP'nin Terör,ihanet,Kaos, Siyasetinin Sancağını Devralmış Ve Hatta HDP'den Daha İleriye Taşımaya Kararlı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi