Yeni parti kuracaklar iddiasına Gül'den yalanlama

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ofisi, medyada yer alan 'Yeni parti kurmak için Ürdün'de İngiliz siyasetçilerle buluştuğu' yönündeki iddiaları yalanladı.

Yeni parti kuracaklar iddiasına Gül'den yalanlama
Yeni parti kuracaklar iddiasına Gül'den yalanlama
GİRİŞ 30.11.2016 18:16 GÜNCELLEME 30.11.2016 19:46
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Bir TV kanalında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül'ün Ürdün ziyaretiyle ilgili asılsız iddialara ve yalan haberlere yer verildiği görülmüştür.

Amman Güvenlik Konferansı'nda bir konuşma yapan Sayın Gül, Ürdün'de Kral Abdullah başta olmak üzere sadece Ürdünlü yetkililerle görüşmüştür.

Asılsız, yalan ve fitne odaklı bu haberin amacının ne olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." denildi.

Akit TV'de yayınlanan haberde, '11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bazı Ak Partililerle yeni bir partinin kurulması amacıyla Ürdün'de İngiliz siyasetçilerle buluştuğu' iddia edilmişti. Kanal haberinde, 'Abdullah Gül'ün eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'le görüştüğü' imasında bulunmuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 37
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    kayserli olarak diyorumki kurarsa avucunu yalar erdogan kayseriye geldiginde pankart açtılar gadanı alırım diye güle hiç birşey yok erdogan sevgisi bizde başkadır böyle biline not gadanı alırım derdini alırım derdin benim olsun demek manasında kullanılır
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    zamanında halk arasında gönüllere taht kurmuş bir insan, yanlışa düşeceğini zannetmem vatanına ihanet edecek insan değil yanılırsada kendi kaybeder
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir davranışı sayın Erdoğan a yapacağını sanmam parti kurarsa sondan birinci olur artı hele hele yabancılarla işbirliği yapılırsa herşeyi ayaklar altına alınmış olur
    Cevapla
  • Bünyamin 7 yıl önce Şikayet Et
    Parti kursa ne yazar kurmasa ne yazar. Sadece HAİNLERİN istediği olur. Bunun sonu da LATİF gibi olur. Alacağı oyda % 0.1 olur.
    Cevapla
  • sekment 7 yıl önce Şikayet Et
    Parti kuran avucunu yalar bunu böyle bilin. siyasi hayatı biter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor