HDP'li vekilden küstah sözler! PKK adına taahhüt!

HDP'li vekil Hüda Kaya, barış çağrısı kisvesi altında devlete şantaj yaptı. Kaya, 'askerin, polisin katledilmesini istemiyorsanız, 24 saatte ülkeyi cennet yurduna çeviririz' dedi.

GİRİŞ 13.12.2016 00:42 GÜNCELLEME 13.12.2016 10:55
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

HDP İl Örgütü, bugün sabah saatlerinde HDP İstanbul İl Binası'na polisin yaptığı operasyon ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklama sırasında HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya da konuştu.

PKK SÖZCÜSÜ GİBİ TBMM VEKİLİ

DHA'nın geçtiği habere göre Kaya, "Eğer askerlerin, polislerin katledilmesini istemiyorsanız 24 saatte bu ülkeyi bir barış yurduna, cennet yurduna çevirebiliriz" diyerek adeta PKK adına taahhütte bulundu.

İşte Hüda Kaya'nın o sözleri:

"ASKERİN, POLİSİN KATLEDİLMESİNİ İSTEMİYORSANIZ..."

Konuşmasında Kaya, "Hoş geldiniz demek istiyordum ama şu manzara hoş mu? değil mi? nasıl bir ortam içerisinde olduğumuzu çok iyi gösteriyor. Ve şu an bu kareler tarihe geçiyor. Eğer siz gerçekten bu halkın huzurunu, bu ülkenin barışını istiyorsanız 24 saatte bunu gerçekleştirmenin önünde hiçbir engel yok. Gerçekten samimiyseniz, gerçekten barışı istiyorsanız, gerçekten 'acılı insanlar bu ülkede olmasın' diyorsanız, 'hiçbir insanımız katledilmesin, annelerin, babaların evlatların, eşlerin yüreğine ateş düşmesin, evlere tabutlar gelmesin, gençler de, polisler de, asker de kimse katledilmesin' diye gerçekten istiyorsanız; 24 saatte biz bu ülkeyi bir barış yurduna, bir cennet yurduna döndürebiliriz. Bir kez daha bu sözümü haykırıyorum; vekillerimizin, başkanlarımızın, yöneticilerimizin, bütün halkımızın talebini bir kez daha haykırıyorum: Gelin sevgili halkımız, ey HDP'li olmayanlar, 'katliamları istemiyoruz' diyen bütün halkımız gelin hep birlikte büyük bir savaş hamlesine karşı, büyük bir barış hamlesi başlatalım." dedi.

YORUMLAR 171
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan siz kimsinizki savaş barıştan falan bahsediyorsunuz savaşta düşman bile karşında senle çarpışıyor .... Senin pkk lı hainlerin kalleşçe arkadan vuruyor.neyin savaşını veriyosun..sen en başta başındaki başörtünün hakkını ver ondan sonra çık konuş
    Cevapla
  • Ankarali 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur araştırın su kadını hakikaten müslüman mi sanki göz boyamak için içleri ne bir iki tane serpiştirme yapmışlar gibi, chpnin carsaflilara rozet takması gibi
    Cevapla
  • Hüsn 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık başındaki başörtüsünden nasibini alamamış olmak ne acı. ..Başınizdaki başörtüsünun rengi, kapkara olan yüreginizin yansimasindan başka bir şey ifade etmiyor!
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede savcılar uyuyormu bu kadın pkk nın elemanı olarak devleti tehdit ediyor,resmen ben bu katliamın ortağıyım diyor.
    Cevapla
  • Demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hdp aramızda musluman yok demesinler diye bu kadına da başörtü takmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri