AK Parti'de 34 FETÖ ihracı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, FETÖ'ye yönelik çalışmalar kapsamında toplam 34 kişinin ihraç edildiğini bildirdi.

AK Parti'de 34 FETÖ ihracı
AK Parti'de 34 FETÖ ihracı
GİRİŞ 30.12.2016 16:50 GÜNCELLEME 30.12.2016 16:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 Aralık Çarşamba günü AK Parti MYK toplantısında Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetlerine ilişkin yaptığı sunumun detaylarını anlattı.

Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak AK Partili belediye başkanları ve meclis üyelerinin her yıl faaliyetlerini takip ettiklerini belirten Kaya, 875 belediye başkanı ve 11 bin 528 meclis üyesinin partiyle olan bağlarını güçlendirme, bilgi paylaşımı ve tecrübe aktarımını sağlama noktasında faaliyet yürüttüklerini söyledi.

Kaya, bu kapsamda belediye başkanlarının seçilmeden önceki seçim vaatlerini gerçekleştirip gerçekleştirmediğine baktıklarını, seçildikleri andan itibaren halkla ilişkiler, kurum performansı, teşkilatla olan ilişkiler, meclis üyeleri ile olan ilişkiler açısından Türkiye'nin ortalamasının üstünde olmasını istediklerini aktardı. 

27 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ

Kaya, FETÖ ile mücadele kapsamında 58 belediye başkanı ve 608 belediye meclis üyesi hakkında işlem yapıldığını belirterek, "Belediye başkanlarından 7, meclis üyelerinden ise 27 isim ihraç edildi. Meclis üyelerinden 25'inin işlemleri sürüyor, 68'i ise takip aşamasında." dedi. 

YORUMLAR 11
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    İhraç ettikleriniz halen belediye başkanı... Madem suç var görevden de alın
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi bu kadarmi
    Cevapla
  • Konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    O ihrac edilen kisiler belirli kanitlara dayanilarak ihrac efilmistir. Yani dupeduz teror orgutu uyesi oluyorlar dolayisi ile ak parti yonetimi o ihrac ettigi kisileri direk cumhuriyet vassavciligina sikayet etmeli ayni zamanda cezalanditilmali. Ihrac ettim oldu bitti denmemeli yada savcilik direk o kisiler hakkinda islem baslatmali.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Malatya'ya el atın lütfen
    Cevapla
  • Kullll. 7 yıl önce Şikayet Et
    süper olmuş AK Parti yakışanı yapmış Tebrikler
    Cevapla
  • ekreem 7 yıl önce Şikayet Et
    çok komik bukadarcıkmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi