Baykal'a sert çıktı: Derhal özür dile!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Deniz Baykal'ın Trabzon'da yaptığı açıklamaya değinerek, Baykal'ın sözlerinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

GİRİŞ 17.03.2017 12:38 GÜNCELLEME 17.03.2017 13:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Trabzon'da yaptığı "Beşer şaşar. Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın, olmaz. Kimseye bu yetki verilmez. Verilmemelidir." açıklamasına ilişkin, Akdağ, şunları kaydetti:

"BÜTÜN MİLLETTEN ÖZÜR DİLESİN"

"Benim edebim müsaade etmez onu tekrarlamaya. Buradan, Erzurum'dan, Pasinler'den, Sayın Deniz Baykal'a sesleniyorum. Yaptığı hatayı derhal görsün. Çıksın bütün milletten özür dilesin. Ne söyledi biliyor musunuz? 'Bu kadar güç bir adama verilmez, peygambere bile verilse...' devamını ben söylemiyorum. Kalksın, özür dilesin. Bu milletin böyle laflara tahammül etmesi imkansızdır. Rencide olduk. Siyaset, politika yapacağım diye bu milletin değerlerine laf söyletmeyiz. Laf söyleyemeyeceğinizi de 16 Nisan'da bu millet size gösterecek. O hadsizliğin cevabını o gün alacaksınız. Yakışır mı, böyle bir benzetme yapılır mı?"

'SAPIK NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR HERHALDE'

Bakan Özhaseki ise isim vermeden dün Trabzon'da anayasa değişikliği ile ilgili salon toplantısında "Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın" sözlerine teki gösterirken de şunları söyledi:

"Şimdi bol bol söylüyorlar ya sümme haşa dün birisi saçmalamış öyle ‘peygamberi bile azdırır’ diye. Sapık ne dediğini de bilmiyor herhalde. Peygamberliğin hangi makam olduğunu da bilmiyor herhalde. Öyle tuhaf laflar ediyorlar. Ya sizin zihninizde iz bıraksın diye söylüyorlar bunu, ama abartarak söylüyorlar. Cumhurbaşkanının şu an ki yasayla her türlü yetkisi zaten var ve hiçbir şeyden de yargılanamaz. Vatana ihanetle bile yargılanamaz. 90’larda bu da suç olmaktan çıktı."

YORUMLAR 19
  • Elixan 7 yıl önce Şikayet Et
    Oda bir Türk iste!!!
    Cevapla
  • isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Baykalın iç dünyasını merak etmeye başladım. Kafasında nasıl bir Allah tasavvuru vaar, nasıl bir peygamber inancı var. Söylesin bence.
    Cevapla
  • Musluman 7 yıl önce Şikayet Et
    Hemen sehadet getir
    Cevapla
  • paşam123 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi asıl sıkıntı ne biliyormusunuz!!! Bu ateist kesim vede CHP de kol gezen vekiller, yamaklar, şunlar bunlar her kim ise, bunların en büyük terbiyesizliği, Hristiyan, yahudi ve diğer herhangi bir din veya dinlere gösterdikleri saygıyı, istemezlerse de nüfüs kağıtlarında yazan islam dinini hep karalayıp kötülemekteler. Elhamdülillah müslümanım bile demezler ama müslümanız derler. Bu ülke bunlardan hangi çekti, gavur dediklerimizden o kadar çekmedi. Yazıklar olsun, düşünmeyin bu ülkeyi arkadaş, düşünmeyin yahu. yüz yıldır düşünüyorsunuz, bir arpa bıyu gitmedi hatta hep tökezleyip geri gitti, düşün bu ülkenin milletin yakasından artık...
    Cevapla
  • remzi can 7 yıl önce Şikayet Et
    peygamberi simdi senmi koruyacaksin yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var