Erdoğan'dan Bahçeli yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında, Bahçeli'ye cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilip edilmeyeceği ile ilgili soruya cevap verdi.

Erdoğan'dan Bahçeli yorumu
Erdoğan'dan Bahçeli yorumu
GİRİŞ 23.03.2017 21:16 GÜNCELLEME 23.03.2017 22:32
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'yla ilgili söylentilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi.

"BUNLAR İÇİN ÇOK ERKEN"

Kanal D - CNN Türk ortak yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili "Biz kendisi ile bir araya geldiğimizde, bazı şeyleri görüşme fırsatımız oldu ama bunlar şu anda çok erken. Çünkü 2019 hedef. 2019'dan önce neler olabilir  Onlar da ayrı bir konu. Ortada şu anda 2019'a kadar bir hükümet var. 2019'a kadar olan mevcut hükümetimizin tasarrufunda olan bir çok şeyler var. Benim tasarrufumda olan değil de hükümetimizin. 2019'dan sonra yapılacak bir seçimde diyelim ki eğer şahsım aday gösterilirse ayrı bir konu. Gösterilmezse ayrı bir konu. Gösterilip çıkacak netice birçok şeyin de değerlendirilmesinin önünü açacaktır. Bu da ne zaman  Kasım 2019'dan sonra." ifadelerini kullandı.

"GÖNLÜMDEN GÜZEL ŞEYLER GEÇİYOR"

Çelik'in "sizin gönlünüzden ne geçiyor" şeklindeki ısrarı karşısında ise "gönlümden güzel şeyler geçiyor" cevabını verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 43
  • Mahmud abbas 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah Cumhurbaşkanı yardımcısı olur
    Cevapla
  • pınar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi ancak bahçelii yapar
    Cevapla
  • can mhp 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp gercek bir muhalefet partisi.yani su anlamda soyluyorum muhalefet olmak iktidar olmaktan daha zordur.cunku iktidarin yaptigi yanlislari muhalefet fark etmek ve aninda mudahele etmek zorundadir.yani muhalefet aslinda iktidarin sorumlusu gibi birsey.emniyet icin muhalefetin tam anlamiyla egriye egri dogruya dogru diyen bir muhalefet olmasi lazim.sayin bahceli de anamuhalefet olmayi hedefliyorum demisti vaktinde.iste asil sebepte bu.su anda hem iktidar hem anamuhalefet gorevi goruyor mhp.chpninde cekememesi bu yuzden.hayir cikmazsa chp belki de baraj alti kalacak bunun farkinda.mhp vatan icin ne gerekiyorsa onu yapiyor.tebrik ediyorum mhp yi.
    Cevapla
  • Oğuzhan10 7 yıl önce Şikayet Et
    Gardaşım ben ülkücüyüm. Devlet Bahçelinin ne olduğu önemli değil. Şu ortamda tartışılacak en son şeylerden biridir bu durum. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Artık AB ve başka ülkeler memleketimiz üzerindeki oyunlarını açık açık oynuyor. Senlik benlik yok. Ancak mevcut hükümetin de artık kime güvenmesini kimlere güvenmesini bilmesi lazım.
    Cevapla
  • a.yalın.k 7 yıl önce Şikayet Et
    reis yâ, bizim de gönlümüzden neler geçiyor ama:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü