Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında 'adaylık' sorusuna 'bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı olmamalı' yanıtını verdi.

GİRİŞ 03.05.2017 20:14 GÜNCELLEME 03.05.2017 22:55
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'de katıldığı canlı yayında, "bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı olmamalı" dedi.

Deniz Baykal'ın "ya aday ol, ya çekil" şeklindeki sözleri hatırlatılarak sorulan soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığına aday olmayacağının sinyalini verdi.

Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na çarpıcı teklif!

Baykal'ın açıklamalarına saygı duyduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "partimizin kurulları var, aday belirlenmesi konusunda bu kurullarla birlikte karar vereceğiz, ben tek başıma karar vermeyeceğim" şeklinde konuştu.

"BUGÜN SÖYLEDİKLERİMİZ YARIN DEĞİŞEBİLİR"

Aday belirleme sürecinin ve partinin stratejisinin nasıl olacağı yönündeki soruya da Kılıçdaroğlu, "Rahmetli Süleyman Demirel'in bir sözü vardır: Siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Siyasette koşullar her an değişebilir. Bugün söylediğiniz şeyler yarın koşullara göre değişebilir" yanıtını verdi.

"ONLARIN PARTİDE YERİ YOK! AYIKLAYACAĞIM"

Hiç kimse kendini partinin üzerinde görmemeli. Oturup parti için ülke için çalışacaksın. Kısır çekişme yapanın partide yeri yok, ayıklayacağım. Kısır çekişme yapan gidip dedikodu partisi kursun.

İki ay içinde seçmene teşekkür ziyareti yapacağız. Üslup değişti dediler, evet değiştirdik. Taban kısır kavga istemiyor, engelle diyor.

Kurultay gününü Parti Meclisi belirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 150
  • metin himmetoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    bukelamun nasıl ortama göre renkten renge girer kemal de oyle bir söz söylesin .1o dakika sonra inkar eder demedim diye.boyle kisiler neden bir partinin basında olur.anlasilır gibi degil. kemal in hayati hep sikayet.hep isyan ve hep iftira ile gecmistir. bu milletimin yararina bir arı kadar dahi bal yapamamiştır.
    Cevapla
  • Osmaniyeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş...Kemal yine çark edecek ve aday olacak. Genelbaşkan adayı olmayacağını daha önce söylemişti...
    Cevapla
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir sözün güven vermiyor be adam karar vermek Lider kişilere Layıktır senin gibi 24 Saat çok zamandır değil sözünün eri olanın için 1 dakika bile yeter
    Cevapla
  • Abdullah ihsen 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan, adaylığını koysa Züğürt ağa filmindeki gibi bir kendi kendine oy verir yanındakilerde vallah ağam bu benim oyumdur der
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine , neresinden tutsan elinde kalıyor. Her platformda ülkesini şikayet etmekten geri durmayan , teröristlerin savunmaktan kendini alamayan , siyasetten başka her türlü ihanete destek çıkan chp yöneticileri bunca zararlı faaliyeti yaparken Atatürk ün isminin arkasına saklanmaktan ve her şeyi cumhuriyet adına yaptıkların söylemekten geri durmuyorlar. Cumhuriyete ve Atatürk ün ülkülerine uygun bir tane hareketinizi gösterin , bu millet sizi oy yağmuruna tutsun . Ama nerdeeee !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama