Erdoğan'dan Marmaris kazası açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmaris'te meydana gelen kazayla ilgili açıklama yaaptı.

Erdoğan'dan Marmaris kazası açıklaması
Erdoğan'dan Marmaris kazası açıklaması
GİRİŞ 13.05.2017 15:39 GÜNCELLEME 13.05.2017 15:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla-Marmaris karayolunun Sakar Geçidi mevkiindeki virajlı rampada, bir tur otobüsünün devrildiği kazayla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Bu tür acıların önüne geçebilmek için gereken tedbirlerin süratle alınması hususunda ilgili tüm kurumlarımızın gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazaya ilişkin yazılı açıklaması şöyle: 

"Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen elim trafik kazasında, çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden ve yaralanmasından dolayı fevkalade müteessirim. Kazada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Bu tür acıların önüne geçebilmek için gereken tedbirlerin süratle alınması hususunda ilgili tüm kurumlarımızın gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum"

 

YORUMLAR 4
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok yok arkadaş. İnsanlarda araç sürme bilinci ,kurallara uyma-uygulama bilinci yok.Trafiğe girdikmi en külüstür arabayla bile ferrariye kafa tutuyoruz.Şehir içinde ise ne yaya,ne kaldırım,ne yağışlı hava dinliyoruz.Kıymetlimiz araç koltuğuna deydimi biz biz olmaktan çıkıyoruz. Lafa geldimi en üstün MÜSLÜMAN TÜRK ,medeni,milliyetci biz oluruz. Birde bu kötü durumu kontrol edecek trafik ekibi yok arkadaş.İhmal edeni gördüğü halde es geçen polislere görev aşkı aşılanıp,yetkileri çoğaltılmalı derim
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    aynı kazanın benzeri kahramanmaraşda da olmuştu servis arabaları boşkaldıkları zaman benzer turlarada çıkıyor denetim yok genelde emekli 65 yaşın üzeri şoförleri ucuz çalıştırıyorlar bunlar gerçek adam frene basarken gücü yetmiyor haliyle kazalar oluyor....
    Cevapla
  • Dogrucu61 6 yıl önce Şikayet Et
    Yasal prosedurlere göre tur şirketleri 60 yaş üzeri şoförleri otobüs değil midibuslerde dahi calistiramiyorlar. Buradaki mesele insanların kafasına göre tur düzenlemesi.
    Cevapla
  • Turuncu 6 yıl önce Şikayet Et
    şarampol kazaları, yollardaki virajların kaç derece olcağına ilişkin standart getirilmesi gerekiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?