Yıldırım'dan FETÖ'nün siyasi ayağı açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, 'FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmuyor' şeklindeki eleştirilere 'Bu suçlamayı kabul etmiyoruz, kim varsa bulunup ortaya çıkarılacak' şeklinde yanıt verdi.

Yıldırım'dan FETÖ'nün siyasi ayağı açıklaması!
Yıldırım'dan FETÖ'nün siyasi ayağı açıklaması!
GİRİŞ 23.05.2017 20:48 GÜNCELLEME 23.05.2017 20:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TOBB Genel Kurulu'nda konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Yıldırım, "Bu suçlamayı asla kabul etmiyoruz, bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek" dedi.

Başbakan Yıldırım konuyla ilgili şöyle konuştu:

"KİM VARSA BULUNUP ORTAYA ÇIKARILACAK"

"FETÖ meselesiyle ilgili bir takım kafa karışıklığı oluşturulmaya çalışılıyor. Şunu herkes bilmelidir, FETÖ bir terör örgütüdür ve Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasisine, istiklaline, istikbaline, bu milletin geleceğine kast etmiştir, bu kadar açık ve nettir. Onun için bu mücadelede kararlılığımız, sonuna kadar devam edecektir. Efendim 'siyasetçilere dokunulmuyor, filancaya dokunuluyor, filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı' asla kabul etmiyoruz. Bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek."

YORUMLAR 28
  • AKBEY 6 yıl önce Şikayet Et
    Şanlıurfaya bir el atılması lazım artık.
    Cevapla
  • abbas 6 yıl önce Şikayet Et
    benim gördüğüm devletin içindeki belediyelerin içindeki fetöcüler pkk cılar dhkpciler hala duruyor çok az bir araştırma ile kimin ne olduğu çok açık şimdilerde hepsi tayyipci oldu ama ne olur araştıranlarıda araştırın
    Cevapla
  • tct 6 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeyin daha 1 yıl oldu darbe olalı...
    Cevapla
  • kemal bey 6 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeyin hepsi sırayla işliyor orayada gelecek elbet...
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener bulunamıyor mu kayıp mı oldu! Ne için halen serbest dolaşıyor kanıt mı yok. Hadi kanıtınız yok binlerce şahitte mi yok. Yetmiyor mu Meral Akşener seviciliğiniz. İnsan artık şüphe edecek oluyor zaman zaman siz de mi onlardansınız ki bu kadına dokunmuyorsunuz. savcı zaten savcılığını unutmuş o ap ayrı bir durum.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin sırası var? şimdi onlar içeri alınsa Erdoğana yine Diktatör,Tek Adam yaftası yapıştırılacak? Zamanı gelince ne isimler alınacak Bekleyip göreceğiz!?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?