AK Parti'den çok sert tepki!

Darbeci hainlerin inkar ve ‘kontrollü darbe’ yalanlarına en sert tepki AK Parti İstanbul İl Başkanlığından geldi.

AK Parti'den çok sert tepki!
AK Parti'den çok sert tepki!
GİRİŞ 01.06.2017 16:19 GÜNCELLEME 02.06.2017 09:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu önünde yapılan basın toplantısına; İstanbul Milletvekilleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “15 Temmuz haini FETÖ mensuplarının yargılandığı davanın takipçisi bizleriz. Aziz milletimizdir.” dedi.

Dr. Temurci konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye ve dünya biliyor ki bu darbe girişimi FETÖ mensupları tarafından yapılmıştır. Milletin iradesine kast eden FETÖ’nün hainleri yargılanıyor. Bunlar o karanlık gecede 249 canımızı şehit ettiler. 2.193 kardeşimiz gazi oldu. Asla unutmadık ve unutturmayacağız. Çeşitli kamu kurumları ve medya kuruluşlarını ele geçiren hainler, İl Başkanlığımızı da bastılar, beni rehin almak istediler. Milletimizin desteğiyle hainleri derdest ettik. İrademize sahip çıktık ve hainler yargılanıyor. Duruşmayı izlediğimizde, inkar söylerine dayalı bir savunma yaptıklarını görüyoruz. Sanıklar bir yerlerden emir almış gibi inkar ediyorlar. Takiyyede son noktanın yaşandığı bir tiyatro oyunu sergiliyorlar. Tiyatro sanatçılarını tenzih ederim; onlara taş çıkartacak bir oyun sahneleniyor. Bu davanın sahibi milletimizdir. Davanın takipçisi olacağız. Adaletin mutlaka tecelli edeceğine yürekten inanıyorum. Kanları vatan toprağına akıtılan her bir kardeşim hesabı mutlaka sorulacaktır. Bu hesabı demokrasi ve hukuk içesinde gerçekleştirmek zorundayız. Bu davayı sulandırmak isteyenlere, 15 Temmuzu itibarsızlaştırmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz.”

YORUMLAR 2
  • hemşo 6 yıl önce Şikayet Et
    beyanatla olmaz bu iş. partililerin ile birlikte mahkemede olacaksınız.NOKTA.
    Cevapla
  • komedi 6 yıl önce Şikayet Et
    sert tepki degil , net belge göstermeleri gerekir. siyasi ayagı ortaya çıkararak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!