AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki!
AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki!
GİRİŞ 07.06.2017 23:55 GÜNCELLEME 07.06.2017 23:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Müslüman Kardeşlerin terör örgütü olduğunu iddia  ediyorsa, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Yemen Müslüman Kardeşlere mensup olduğu  herkesçe bilinen Tevekkül Kerman'la neden görüştü? Bu tutarsızlığını ne şekilde  açıklıyor?" dedi.

KILIÇDAROĞLU NEDEN RAHATSIZ OLUYOR?

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamada, Rabia'nın milletin birliğini, devletin tekliğini ifade ettiğine işaret etti. "Bu sembolün kullanılmasını istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu, 'tek devlet,  tek Vatan, tek millet, tek bayrak' ilkelerinin hangisinden rahatsız oluyor?' diye  soran Turan, CHP'nin şu ana kadar PYD'nin, Esed'in gönüllü sözcülüğünü yaptığına  şahit olduklarını bildirdi.
 
Bülent Turan, şöyle devam etti: "Şimdi Sisi'nin de gönüllü sözcüsü olmaya terfi etmişler. Ak Parti  olarak CHP ile olan temel farkımız da burada ortaya çıkıyor. AK Parti, dünyanın  neresinde bir mazlum, mağdur varsa onun sözcüsü olurken, CHP nerede bir zorba ve  zalim varsa onun sözcülüğünü yapıyor. Bu tesadüfi bir şey olmasa gerek. Önüne  konulan her metni okumak, kulağına üflenen her sözü söylemek liderlik değildir.

CHP nasıl ki burada 'kontrollü darbe' diyerek FETÖ'nün dilini  kullanıyorsa, Mısır için de Müslüman Kardeşlere 'terörist' diyerek Sisi'nin  dilini kullanıyor. İhvan gibi şiddet dışı bir yol izleyerek siyaset yapan  gruplara terörist yaftası yapıştırmak El Kaide, DEAŞ gibi terör örgütlerine kapı  aralama tehlikesine sahiptir. Bu kirli dil, CHP'de karakter sorununa dönüşmüş  durumda. CHP lideri, Müslüman Kardeşlerin terör örgütü olduğunu iddia ediyorsa,  geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Yemen Müslüman Kardeşlere mensup olduğu herkesçe  bilinen Tevekkül Kerman'la neden görüştü? Bu tutarsızlığını ne şekilde  açıklıyor?"

 AK Parti Grup Başkanvekili Turan, terörist cenazelerine katılan, onlar  için yapılan yürüyüşlere en önde eşlik eden milletvekillerini baş tacı eden  partinin CHP olduğunu belirterek, "Terör destekçiliği konusunda en son ders  vermesi gereken parti CHP'dir. Ümit ederiz ki Atatürk'ün kurucusu olduğu parti  kendi dinamikleriyle bu tutarsızlığa bir son verir." ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR 4
  • KARABELA 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP den birşey olmaz yazık bunlardan memleket yönetimi bekleyip te oy veren vatandaşlarımıza, açıkça pkk ve diğer terör örgütlerini destekliyorlar bunlar bu milleti manyak mı sanıyor. Rahmetli Atatürk'ü andıklarını onun için yollarda yürüdüklerini , ölmüş anasını babasını andıklarını bir fatiha okuduklarını bile görmedik duymadık adamların, oruç olmadıkları halde ifatr yapıp bu proğramlara katılanlar ne kadar dürüst hani Allahın bildiğini kuldan saklamazdınız sizi yalancılar sizi herkez herşeyi görüyor, meral şener'LE DOSTLUK KURMAYA DEVAM
    Cevapla
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birisi deseki CHP de FETÖ,PKK ve DHKP-C Terör örgütlerinin arkasında duran millet vekilleri kimlerdir. Cevap vern olur mu?
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu konuştukça batıyor. İktidar olmamaya programlı biri gibi geliyor bana. Lider olacak bir kişi bu kadar mı Türkiye gerçeklerinden bihaber olur ? Pes doğrusu .
    Cevapla
  • tek söz 6 yıl önce Şikayet Et
    bravo ağzınıza sağlık sayın turan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
TIR yolcu minibüsünü biçti! Çok sayıda ölü var!