Kılıçdaroğlu'ndan atlet açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında atletli fotoğrafıyla ilgili soruya yanıt verdi. CHP lideri, atletli fotoğraftan 10 dakika boyunca övgüyle söz etti, 'mizansen değil' dedi

Kılıçdaroğlu'ndan atlet açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan atlet açıklaması
GİRİŞ 23.08.2017 21:36 GÜNCELLEME 23.08.2017 21:46
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'de katıldığı canlı yayında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.

10 DAKİKA BOYUNCA FOTOĞRAFI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Haksever'in, atletli fotoğrafı hatırlatması üzerine o anı anlatan Kılıçdaroğlu'nun fotoğraftan dakikalarca övgüyle bahsetmesi dikkat çekti.

Bir taraftan fotoğrafın mizansen olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, diğer taraftan da, fotoğraftaki özel detaylara tek tek işaret etti, detayların ne anlama geldiğini anlattı.

Kemal Kılıçdaroğlu, fotoğraftaki yemeğin menüsüne, yoğurta, yemeği kızıyla yemiş olmasına, baba figürüne, fotoğrafın çok doğal göründüğüne, "vatandaş Kemal" görüntüsü verdiğine özellikle dikkat çekerek, bunları defalarca tekrarladı.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"O FOTOĞRAFA BAKIN, YAPMACIKLI BİR ŞEY GÖREMEZSİNİZ"

Her gün 4 gömlek değiştirdim, tabi yemek yemem gerekiyordu. O fotoğrafa bakın, o fotoğrafta yapmacıklı toplu iğne ucu kadar bir şey göremezsiniz.

"MİZANSEN DEĞİL"

O fotoğraf Anadolu'dan sıradan bir ailenin fotoğrafıdır. Ben halktan birisiyim. Evimde de öyle oturuyorum. Dışarıda da öyleyim ben. Fotoğraf mizansen değil.

"VATANDAŞ KEMAL'İ GÖRDÜLER ORADA"

Sıradan vatandaş kendisini gördü orada. Vatandaş Kemal'i gördü.

Evet ben o atleti giydim. Hava çok sıcaktı. Huzur içinde yedim. Kızımla birlikte yedim. Babalık görevini yapmış bir insan edasıyla.

"KILIÇDAROĞLU NİYE YOĞURT YİYOR" DİYE BOZULMUŞLARDIR

Yediğim yemeğe bakın. Eminim yediğim yemeğe bozulmuşlardır. Kılıçdaroğlu niye yoğurt yiyor diye.

Kaynak: Haber7

YORUMLAR 174
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Atletik bi yapısı var!
    Cevapla
  • zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    Atletle poz vermek vatandaşa saygısızlıktır, başka birşey değil. Ne o öyle ya... Değil bir siyasetçi normal halktan birinin bile böyle aile içine mahsus hallerle dışarıya gözükmesi adaba uygun değil.
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemal sadede gel kemal. Hdp nin chp kanadı kemal ve elemanlarını kınıyoruz. Artık bir proje olduğu ortaya çıktı, daha saçma sapan konuşuyorsun. Sen halktan biri olsan önce bir aynaya bak, orada görürsün gerçeği. Nasıl seçildiğini ,başdanışmanlık nasıl gidiyor. Hepsi net olarak ortada.
    Cevapla
  • hhgemi 6 yıl önce Şikayet Et
    her yiğidin yoğurt yemesi farklı buda kılıçdar oğlu tarzı:) ülke içi dışı düşman kaynıyor vatandaş kemal de neyin derdinde
    Cevapla
  • m.a 6 yıl önce Şikayet Et
    babalık görevi deyince neden benim aklıma kızımın karşında atletle yoğurt yemek gelmiyor. çok şey kaybetmişiz. halbuki görev bu kadar kolaymış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...