Türkiye'nin en faal belediyesi Uşak

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya 81 il içerisinde Uşak’ın en faal belediye olduğunu ifade etti

Türkiye'nin en faal belediyesi Uşak
Türkiye'nin en faal belediyesi Uşak
GİRİŞ 20.11.2017 16:13 GÜNCELLEME 20.11.2017 16:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uşak’a yaptığı yatırımlar ve geliştirdiği projeler ile adından sıkça söz ettiren Av. Nurullah Cahan’a bir destek de AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’dan geldi. Kaya, valilik, belediye ve maliye kayıtlarına dayandırarak 81 il içerisinde Uşak’ın en faal belediye olduğunu ifade etti

Bünyesinde bulunan fabrikalar, santraller, 254 araçlık makine parkı ve sosyal tesisleri aracılığıyla bine yakın vatandaşa istihdam sağlayan UTAŞ (Uşak Taş İşletmeleri Anonim Şirketi) projesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül alan Av. Nurullah Cahan’a bir tescil de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’dan geldi. Erol Kaya, “gerek maliyede gerek valilikte gerekse belediyelerde faaliyet raporları yayınlanır. 81 ilin belediye faaliyetlerini inceleyip karşılaştırdığımızda, kimi şehir belediyeleri düşük rakamlar ile alt sıralarda iken; Uşak Belediyesi’nin yüzde 48 ile en üst sıraya yerleştiğini rahatlıkla görebiliriz’’ dedi.

2014 yerel seçimlerinde göreve gelen Av. Nurullah CAHAN kısa sürede Kentsel Dönüşüm Projesi, Kent Park Projesi, Ulaşım ve Altyapı hizmetleri, Köprülü Kavşaklar, Mahalle Konakları, Jeotermal Tesis, Otogar projesi, Macera park gibi  projeyi hayata geçirdi. Diğer taraftan sosyal yardımlar, ‘hoş geldin bebek’ projesi, kırtasiye ve kıyafet projeleri, sanat akademisi, şehir tiyatrosu ile sosyal belediyecilik anlayışına can veren Cahan, birçok yerel spor kulübüne de destek vererek Uşak’ı bölgenin kültür, sanat ve spor başkenti yapma iddiasını sürdürüyor.

Yeni park ve mesire alanları, teknolojik altyapı projeleri, yeni otogar projesi gibi kapsamlı çalışmalar ile hizmete devam ettiklerini belirten Nurullah Cahan “Burası âşıklar diyarı Uşak. Aşığın gönlündeki özlem nasıl ki bitmez ise, bizim de Uşak sevdamız, hayallerimiz ve projelerimiz elbette bitmiyor. Yapılanların yanı sıra yapılacak projelerimizle Uşak Belediyesini her alanda kalkındırmaya ve yepyeni bir form kazandırmaya devam edeceğiz” diyor.

YORUMLAR 1
  • ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    köprülü kavşak ve kentsel dönüşüm iyi ancak bir çevre yola ihtiyaç var uşak için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama