Erdoğan'dan tarihi rest! Salon ayakta alkışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin YPG'ye desteğini eleştirerek, "Bizi vururlarsa sert karşılık veririz diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları çok açık" dedi.

GİRİŞ 13.02.2018 12:19 GÜNCELLEME 13.02.2018 13:45
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde terör örgütü YPG'ye destek vermeye devam eden ABD vardı. ABD'nin YPG'ye ayırdığı bütçeyi işaret ederek "Madem ki takke düşmüştür, kel görünmüştür. Açıkça konuşmanın zamanı da gelmiştir. " diye sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan  şunları söyledi;

 "Artık hiç kimsenin DEAŞ bahanesini kullanma hakkı yoktur. Suriye ve Irak'taki DEAŞ tiyatrosunun artık sonu gelmiştir. Bunların PKK'lı olduğuna dair işaret görmedik diyenler, kör veya aptal değillerse, art niyetlidir.  bizi vururlarsa sert karşılık veririz diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık.Biz elbette kasıtlı olarak onları hedef almayacağız. Ama hemen yanı başlarından başlayarak gördüğümüz her teröristi de imha edeceğiz. İşte o zaman teröristlerin yanlarında bulunmasalar kendileri için daha iyi olduğunu anlayacaklar."



Erdoğan'ın bu sözleri salonda uzunca süre ayakta alkışlandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Ülkemizin sınırları boyunca büyük bir mücadele verdiği bir dönemde sizlere hep birlikte çok önemli görevler düşüyor. TBMM sıradan bir kurum değildir. 15 Temmuz'da darbecilerin karşısına dikilmiş bir Meclis'tir. Kahraman askerlerimiz sınırlarımızın içinde ve dışında tarihi bir mücadele yürütürken meclisimiz de üzerine düşeni yapıyor. Bugün istihdamdaki gelişmelerden, hukuki ve idari hazırlıklara kadar reform gündemimizle ilgili hususları paylaşacaktım. Bugün özellikle kurulacak, Antarktika'daki Türk üssü için çalışmalar yapmak üzere uğurlayacağımız bilim adamlarımızın çalışmalarından söz edecektim ancak dönemin öncelikli konularını milletimizle paylaşmamız gerekiyor. 

NATO EŞİTTİR ABD DEĞİLDİR

 

 

Tahammül edemeyenler bizden teröristlere teslim olmamızı istiyorlar. Bu nasıl NATO üyeliği. Biz NATO'da berabersek, NATO'nun maddeleri, hükümleri neyse Türkiye ne kadar uyuyorsa Amerika'nın da o kadar uyması gerekir. Şunun da bilinmesini istiyorum. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olarak, NATO eşittir, ABD değildir. Tüm ülkelerin her biri ABD ile eşittir. Hepimiz aynı şekilde uymak durumundayız. Sen kalkar da YPG'yi, PYD'yi bize göre terör örgütü değildir diyorsan, NATO'da müttefikin olan ülkeye bu saldırıyorsa, NATO mensubu olarak onun karşısında durman gerekir. Ne derlerse desinler, güvenlikten sorumlu temsilcileri geldi, Dışişleri Bakanları da gelecek. Onlarla da konuşacağız. Hakka hukuka uygun şekilde yürümezse bunun adı ortak veya müttefiklik veya model ortaklık olmaz. 

KÖR YA DA APTAL DEĞİLSENİZ ART NİYETLİSİNİZ

İlk gelen haberler şu anda 550 milyon civarında parasal destek ama bunun 3 milyar dolara kadar çıkacağına yönelik de şu anda fiskoslar var. Kaç tane DEAŞ'lıyı yok ettiniz. DEAŞ'lıyı nereye sevk ettiniz. Ortada hiçbir gerçek, kabullenebilecek hiçbir vaka yok. Biz bölgede kimin kiminle birlikte olduğunu, ne yaptığını, kime hangi imkanların sağlandığını tespit ediyor, kaydediyoruz. Artık hiç kimsenin DEAŞ bahanesini kullanma hakkı yoktur. Suriye ve Irak'taki DEAŞ tiyatrosunun artık sonu gelmiştir. Bunların PKK'lı olduğuna dair işaret görmedik diyenler, kör veya aptal değillerse, art niyetlidir. 

SİZ HİÇ OSMANLI TOKADI YEMEMİŞSİNİZ

Hele hele bizi vururlarsa sert karşılık veririz diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık. Türkiye’yi canlarının istedikleri gibi girip çıktıkları, her türlü hoyratlığı yapıp hesap vermedikleri yerlerle karıştırıyorlarsa çok yakında öyle olmadığını da göreceklerdir.Biz elbette kasıtlı olarak onları hedef almayacağız. Ama hemen yanı başlarından başlayarak gördüğümüz her teröristi de imha edeceğiz. İşte o zaman teröristlerin yanlarında bulunmasalar kendileri için daha iyi olduğunu anlayacaklar. 

BURADAN AMERİKA HALKINA SESLENİYORUM

Hemen yanı başlarında duranlardan başlayarak gördüğümüz her teröristi imha edeceğiz. İşte o zaman teröristlerin yanlarında bulunmasalar kendileri için daha iyi olduğunu anlayacaklar. Ben şu anda buradan Amerika halkına sesleniyorum. Amerika'nın bütçesinden çıkan bu paralar Amerika'nın halkının cebinden çıkan paralardır. Bu konuda Amerika halkının duyarlılığını da gündeme getirmek istiyorum. Şu anda milli bütçeden böyle bir paranın çıkması manidardır. Madem ki takke düşmüştür, kel görünmüştür. Açıkça konuşmanın zamanı da gelmiştir. 

FEDA EDECEK TEK BİR EVLADIMIZ YOK

Son dönemde yaşadığımız gelişmeler bazı hakikatleri dünyaya da göstermeye yetiyor. Karşımızdaki teröristlerin, görünürdeki PKK, PYD, YPG, FETÖ gerisindeki güçleri artık hiçbir şüpheye mahal olmayacak derecede tanıyoruz. Hemen yanı başımızdaki koskoca coğrafyada 2. Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük paylaşım savaşı yaşanıyor. Birileri Türkiye'yi de bu paylaşım kavgasının bir parçası olarak görüyor. Bizim kimseye verecek ne bir karış toprağımız ne de bir hiç uğruna feda edecek tek bir evladımız yoktur. 

Dün çukur eylemlerinde ve Fırat Kalkanı'nda destan yazan kahramanlarımız bugün de Zeytin Dalı Harekatı'nda tüm insanlığa ibret olacak yiğitliklere imza atıyor. Bizim teröristlerin üstesinden geleceğimize hepsini de inlerine gömeceğimize inancımız tamdır. Bizim teröristleri besleyip semirterek üzerimize salanlarla baş etmemiz konusunda kendimize güvenimiz tamdır. 
 

Erdoğan'dan Yunanistan'a sert uyarı

YORUMLAR 192
  • CAFER 11 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Cumhurbaşkanı olacak bir kişi var; O'da zaten Cumhurbaşkanı.
    Cevapla
  • habeş 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim seni korusun. Güç kuvvet versin. Cesur yürekli insan. İşte iman işte komutan.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsın REİS. 90 YILDIR bu ülkede birileri heykeller dikerek medeni olmakla bizi avuttu. Ama artık yeter! Şimdi DİRİLİŞ ZAMANI....
    Cevapla
  • izmirli 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve BATI deaş,pkk ve fetö gibi terör örgütleri çöktükçe kuduruyor. Ama asıl kuduran kılıçdaroğlu. RTE yi bir numaralı fetöcü ilan etmekle azgınlığını gösterdi. Peki 15 temmuz gecesi evinde kahve yudumlayan kılıçdaroğlu bu iddiasını nasıl ispat edecek? Edemeyecek! Bu iddiası ona 250 bin lira + yüzde üç oranında seçmen kaybına neden olacak....
    Cevapla
  • Mertkan 6 yıl önce Şikayet Et
    aslanım benim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!